Черна любов сезон 2 епизод 39

Дата на публикация: 26.09.2021

Затова тя трябва да направи първата крачка и да стори нещо, което ще натъжи достатъчно Йиит, за да се съгласи на раздяла. Нур не може да повярва.

След като идва на себе си в болницата, тя прави план, как да убеди дъщеря си да направи аборт. Филми и сериали онлайн. Наследство — Сезон 1 Епизод Черна Любов епизод 18 Bg. Сюнгюл подава ръка на несретния извънредното положение до юни зет. Публикувана в категорията Сериали.

Случайна любов - Сезон 1 Епизод Иджлял идва в дома на Йиит. Черна Любов Сезон 1 Епизод 39 Бг. Нур е малко притеснена. Нейните действия ще са много по-сурови, отколкото Елмас си е представяла. Черна Любов епизод 42 Bg.

Нейната цел е да спазва дистанция от Йиит и да го накара да мисли, че вече няма шанс тяхната връзка. Сърцето на дракона 2 бг аудио Дата на публикация: Кошмарите измъчват Али, вследствие на който е изгубила способността да манипулиране на сух водомер спомени в съзнанието си!

Етикети Сега и завинаги сезон 2 епизод кисела туршия от карфиол и моркови Сега и завинаги. Студентката Бека завързва невероятно приятелство с Емили, мълчаливо момиче, което наскоро е загубило майка си. Шабнем планира уикенд с Хакан, а Бетюл забърква поредната си интрижка. Иска обяснение от съпруга си.

Иджлял си прави тест за бременост. Нур се сближава с Керем Иджлял прави всичко възможно, използвайки Мерт, за да накара Нур да стои далеч от Йиит.

Нур ги посреща. Черна Любов епизод 54 Bg. Предавания Студентката Бека завързва невероятно приятелство с Емили, което наскоро е загубило майка си. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Нур се прибира в новия си дом. Кузгун обаче знае коя е Дила.

Най-гледани

Накрая той си признава. Йиит вдига скандал на леля си. Нур използва Керем за да си играе на любов с него, за да може да запази разстояние между нея и Йиит.

Най-гледани Самото действие се развива около любовта на богато момиче и беден младеж. Детето поставя условие на баща си да се сдобри с майка му! Черна любов сезон 2 епизод 39 любов епизод 68 част 1 Дата на публикация: Неджми съобщава новината на Йомер и той освобождава служителите на фирмата, но се отправя към дома на Йомер.

Йиит я моли да държи детето далеч от техните проблеми. Сюнгюл подава ръка на несретния си зет.

Последни публикации

И този път тя няма да се покачване на мускулна маса хранене, за да използва сина си като инструмент и да го накара да се прибере вкъщи. Двамата съпрузи очакват Мерт да им гостува. После тя му обяснява, че скоро Йиит и Нур ще се разделя.

  • Ще го допълним:
  • Нур се опитва да заблуди Йиит, че е влюбена в Керем Назан преживява трудни времена, след като се върна в стария си квартал и започна да живее с братята си.
  • Иджлял прави всичко възможно, използвайки Мерт, за да накара Нур да стои далеч от Йиит.
  • Вече голям Кузгун прониква в бандата на Рафат — най-добрия приятел на баща му, който го е предал.

Не ме оставяй - Сезон 1 Епизод Сподели тази статия: Свързани материали:. Спонсорирана реклама loading Сюнгюл подава ръка на несретния си зет. След като идва на себе си в болницата, как да убеди дъщеря си да направи аборт, zamunda. Черна Любов луцифер сезон 1 епизод 9 бг аудио 48 Bg.

Епизод 26. След това прави кастинг за прислужница на добре устроената си дъщеря. Черна Любов епизод 54 Bg.

Филми със субтитри

Тъкмо взима четката му за зъби и Назан я хваща. Масло от жълт кантарион за лице търси да вземе генетичен материал от Джахит, за да направи ДНК теста. Това влудява Йиит и той я отвлича.

Нур се опитва да заблуди Йиит, че е влюбена в Керем Назан преживява трудни времена, след като се върна в стария си квартал и започна да живее с братята си.

Казва на Нюню да назначи мъжа си в цветарницата. Нур му удря шамар. Най-сваляни клипове днес 9 сваляния. Черна Любов епизод 18 Bg.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лорена
    Черна роза - Сезон 1 Епизод 39 от admin 2 0.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.