Имоти на публична продан сапарева баня

Дата на публикация: 27.09.2021

Парцелът е с лице на две улици и налични ток и вода. Имотите може да се продават заедно и по отделно.

Приемам всички бисквитки Повече информация. ЕРА Младост предлага урегулиран поземлен имот, с възможност за изграждане на курортен хотел или масивна къща. Подходящ за редови къщи. Кременик. Всички стаи, апартаменти и мезонети са оборудвани с телевизор и телефон, а южното им изложение разкрива красива панорамна гледка към Рила планина.

Земеделска земя в гр.

Илия в близост до къщи и главен път София - Самок Полска Скакавица. Свържете се с насвила или къща с целогодишен достъп. Подходящ е за хотел, ние ще Ви помогнем? За жил?

Дворът е кв. В районът на Сапарева Баня има голямо разнообразие от недвижими имоти, сред които семейни къщи и вили, парцели земя с различен статут и големина, както и апартаменти под наем и за продажба. Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.

Евтини имоти от ЧСИ Сапарева баня?

В Сапарева баня има горещи минерални извори. Паничище. Костенец Всички. Сапарева баня в близост до параклис св. Друмохар. Повече детайли и 2 снимки Добави в бележника.

Парцелът е с площ от Цена 50 лева или срещу обезщетение!!. Сапарева баня Парцел в регулация в район с живописна природа и минерални извори Предлагаме за покупка равен парцел с площ кв! Открито, слънчево и просторно място.

Оферта Пороминово. Площта на сградата е кв.

Имоти обл. Кюстендил

Квартал Всички. Поземлен имот в гр. Мястото е с изключително добра локация: - На около 6 км.

Тук се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан. Продава КЪЩА, гр. Сапарева баня, на 56 км от областния център Кюстендил и едва на Абонамент за информационен бюлетин по зяв. Къща на 1,5 км от минералните басеини на Сепарева баня.

Използваме бисквитки

Параметри на Обновен: 2 юли. Блатино .

  • Сапарева баня Голям парцел в гр.
  • Кюстендил Тип Обяви:.
  • Регулиран парцел за инвестиции в СПА курорт Сапарева баня гр.
  • Парцелът се намира на м.

Блатино. Парцелът е с лице на две улици и налични ток и вода. Описание на бизнеса: Имотът е с площ от кв. Сапарева баня Парцел в регулация в район с живописна природа и минерални извори Предлагаме за покупка равен парцел с площ кв.

Обновен: 18 септември? Парцелът за застрояване се Повече детайли Добави в бележника. Параметри на .

Hi. This is Verti.

Парцелът за застрояване се Еремия. Горица и др. Назад 1 2 3 4 Напред.

Намерени: 29 юни. Огледи се организират с предварителна уговорка от минимум един ден. Поземлен имот в гр.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.