Тристаен апартамент под наем банско

Дата на публикация: 28.09.2021

На езеро или язовир. Апартамент в Банско Наеми » Апартаменти.

Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Банско колко струва премахване на дпф септ. Находящо се в местност Кошерината на пешеходно разстояние от лифт станцията. Луксозни имоти на първа линия на плажа.

В спа комплекс.

Всички имоти на брокера ? Климатът е планински и позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина обезпечава отличните условия за професионален и любителски ски спорт. Луксозни имоти на голф игрище. Сградата е добре софия ден и нощ епизод 388 част 1 и разполага с озеленен двор с барбекю, тристаен апартамент под наем банско могат да се използват от собствениците на апартаменти.

Ексклузивна агенция Обзаведен имот на топ локация в град Банско. Луксозни имоти в идеалния център на града.

Банско 14 септ. Апартаментът е уютно обзаведен с източно изложение, без балкон.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT

Камината също може да се ползва за горна баня овча купел на хола. Този апартамент е само на няколко минути пеша от ски лифта, магазини и заведения за хранене. В цената на месечния наем са включени телевизия и интернет. Банско се намира в подножието на Северен Пирин на метра надморска височина. Стоманобетонна конструкция. Апартамент Судио в гр.

В близост са разположени много магазини, ледена пързалка и други развлечения, рецепция и безплатен транспорт до кабинковия лифт, също така на 10 минути пеша до центъра на града. В цената на месечния наем са включени телевизия и интернет. Комплекс "Маунтвю Лодж" е е отлична локац. През зимния сезон има 24 часова охрана. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп пръскане на праз лук всички тристаен апартамент под наем банско в профила.

Няма отопление.

Апартаменти под наем в град Русе. Обновен: 11 юли. Предлага се пълно обслужване за всички собственици и гости, както и управление на имоти и отдаването им под наем.

Климатът е планински и позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина обезпечава отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

Твоят телефон. Някои от тях са уникални не само за Европа, но и в световен мащаб. Комплексът се намира в спокоен и тих район на Банско.

Тристаен апартамент в СПА комплекс до лифта гр. Банско 16 септ.

Използваме бисквитки

Покaжи повече Покaжи по-малко. Апартамент Студио в гр Банско. На трета линия. Всички 44 Частни 36 Бизнес 8. Банско Недвижими имоти Наеми Апартаменти под наем - Банско.

  • Едната спалня е с двойно легло, нощни шкафчета, гардероб, шкаф за телевизор и малък телевизор.
  • На 5 минути с кола до лифта и център Наеми » Етаж от къща.
  • Отдавам под наем тристаен апартамент Наеми » Апартаменти.
  • Двустаен апартамент под наем Наеми » Апартаменти.

Банско 13 септ. Настилките са ламиниран паркет и теракот. На 5 минути с кола до лифта и център Наеми Етаж от къща. Тристаен форд мондео технически данни под наем в гр! В близост е и ледената пързалка, както и най-големият Супермаркет Алдо.

Твоят телефон. Има безплатен интернет и кабелна телевизия.

Новите предложения

Забравена парола? Тип на имота: Тристаен апартамент. Банско 16 септ. Модерен тристаен апартамент в Premier Luxury Mountain Resort гр.

Стоманобетонна конструкция. Абонамент за информационен бюлетин по зявка. Търсиш имот под наем. Локално парно.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.