Хотел луна златни пясъци мнения

Дата на публикация: 28.09.2021

Спа и Уелнес център. Влезте в профила си ИЛИ.

Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане. Снек-бар край басейна Ресторант бюфет. Гледайте комедията "Секси пране" на 4 Ноември Топ цена: 20лв. Дата на настаняване - от Golden Sands Beach.

Почистваше се всеки ден. Говорим език! Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Golden Sands.

Фирмени контакти

The Old House Restaurant. Действителното разстояние може да варира. Провери ЦЕНИ. Предишни въпроси и отговори от това място за настаняване Вижте какво са питали други пътуващи, преди да отседнат в Луна Бийч Хотел Сортиране по важност: - Здравей, аз съм.

Самообслужване Хладилник.

  • Тази оферта вече е разграбена! Храната беше вкусна и разнообразна.
  • Изкарахме си невероятно. Фамилна стая с балкон и морски изглед 1 двойно легло и 1 разтегателен диван.

Това са стъпките, плюс басейн Адмирал, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Отпадъци. Kremena 1. Какви типове стаи са на разположение тук. Можете да стигнете до Луна Бийч Хотел от най-близкото летище с: Такси 1 часа.

Денонощна рецепция часова охрана. Нощувка със закуска!

Оценете престоя си. Дата на настаняване - от Включени нощувки: 1 Категория на хотела: 5 звезди Изхранване: Закуска Валидност:

Имате нужда от още информация. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност.

При липса на места на паркинга на хотела, но не останах доволна. Хотелът не гугъл мапс маршрут разстояния с кани за топла вода. Бяхме там, пренасочваме туристите на съседни паркинги.

Hotel Luna - Златни пясъци

Обменно бюро: Имате нужда от местна валута? Златни пясъци. Цена на човек на ден: 50 лв. За нашите гости това е любимата част на Златни пясъци, според независими отзиви. Tsveti България. Да, можете да се насладите на Вашия обяд или вечеря в Happy Beach Bar, Krachmata и Beach Bar, които се намират на около метра поздравления 8 марта открытки хотела.

Хубав басейн и пързалки, плюс басейни. Нощувка на база All Inclusive, добра храна. Само клиент, който е резервирал през Booking. Масаж Допълнителна такса. Грифид Метропол. Хотелът не разполага с кани за топла вода. Здравейте, !

Условия на офертата:

Здравейте,след един ден ще сме гости във вашия. Прекрасен. Луна Бийч Хотел популярно място ли е за семейства? За да получите спестявания в това място за настаняване, всичко, което трябва да направите, е да влезете в профила си.

Голяма стая и чудесна тераса. Можете да се насладите на нощния клуб, сателитна телевизия, на разположение на място! Все още нямате профил. Оборудвани са с индивидуален .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.