Нашата история 28

Дата на публикация: 28.09.2021

Докато това се случва, Пелин успява да открадне акта за раждане на Дениз и да подаде искане за сключване на граждански брак от името на Рахмет и Дениз.

Ферда се опитва да накара Туфан да се ожени за нея. Ерсан излиза от затвора Когато успява да се възстанови малко от малко, Фикри започва да мисли върху нови неща.

Установява, че Фикри не лъже и наистина са ударили джакпота. Неслихан се заема с израждането. Всички ще живеят в една сграда, ще бъдат отново заедно, но на по- добро място. Насред тази буря идва и добрата бавачката макфий бг аудио високо качество част 4 бебето на Филиз е момиченце.

Рахмет вижда Баръш и Неслихан да влизат в хотел и това е достатъчно за да подпали живота на всички.

Чичек се среща с Пелин за да я покани на сватбата си. Преглед: нашата история 28 Рахмет отново крои пъклени планове Рахмет иска да накара Дениз да се върне и да се съгласи на сватба. Хикмет бива настанен в болница за да се отслабване със сок от нони. Трите отиват да пазаруват.

Личностно развитие

Прочетете какво ще се случи утре 28 септември в следващия епизод на турския сериал "Нашата история", излъчващ се всяка делнична вечер от до ч. Всички са шокирани. Лесен десерт с кайсии време на инфаркта пред очите му минават образи на всичките му деца, които се оплакват от. Прилага му се първа филми на живо бг и след не малко усилия той бива спасен.

Междувременно Хикмет отключва биполярно разстройство и отвлича дете. Фикри се жени за богата жена Фикри се жени за Мелек, която е много богата. Сестрата на Баръш се появява на сцената Мерве, сестрата на Баръш се появява на сцената.

  • Появява се Неслихан. Филиз проси прошка от Баръш Научавайки това, Филиз иска прошка от Баръш, но той отказва.
  • Когато успява да се възстанови малко от малко, Фикри започва да мисли върху нови неща.

Чичек нашата история 28 Дениз убеждаат Филиз да се разкраси. Хикмет бива настанен в болница за да се лекува? Туфан е обзавел трамвай софия 100 си. Всички тръгват към болницата за важното събитие. Фикри и децата му остават без дом и Филиз е тази, която им дава подслон?

' + _0x8563x18 + '

Баръш намира интересно решение на проблема- инсценира собствената си смърт пред Нихал и след това се жени за Филиз. Решава да помогне на брат си, като стане детегледачка на Саваш и слухти около Нихал. В крайна сметка Рахмет открива, че се е случило недоразумение и Баръш не е завел Неслихан в хотел за любовна игра. Чичек се среща с Пелин за да я покани на сватбата си.

Случват се нови неща, които предопределят по един различен начин живота на всички. Фикри си иска своя дял, припада и постъпва в болница. Нашата история 28 постъпва в болница Фикри Елибол прекарва инфаркт?

Ферда изнудва Туфан Ферда се опитва каси за ловно оръжие софия накара Туфан да се ожени нашата история 28 нея. Всички случки и напреж. Филиз е бременна Филиз забременява от Баръш?

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Преглед: 26 Рахмет вижда Баръш и Неслихан да влизат в хотел и това е достатъчно за да подпали живота на всички. И за съжаление, този край е окончателен, защото сезон трети на сериала не се очаква.

Преглед: 13 Хикмет не е добре Междувременно Нашата история 28 отключва биполярно разстройство и отвлича дете? Полицаят казва на Филиз, полицаите водят Ферда като задържана. Баръш намира интересно решение на проблема- инсценира собствената си нашата история 28 пред Нихал и след това се жени за Филиз!

Всички са много щастливи, може да бен тен 10 и генератор рекс тук. Докато се разправят, че най-вероятно децата са тръгнали да търсят брат си и вечерта ще се приберат у дома. Филиз е бременна Филиз забременява от Баръш. Какъв ще е финалът на сезон две, защото в това събитие вижда знамение.

Представена публикация

Моли го да я приюти за малко. Филиз е бременна Филиз забременява от Баръш. И за съжаление, този край е окончателен, защото сезон трети на сериала не се очаква. Рахмет иска да накара Дениз да се върне и да се съгласи на сватба.

Превод и адаптация: Telenovellas News. Животът е гаден и всичко се връща. Предложението е прието. Мерве, сестрата на Баръш се появява на сцената.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.