Разписание влакове варна софия

Дата на публикация: 01.10.2021

Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Спален вагон 1 Купе с 1 място индивидуална баня 1ва класа. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Варна. За тази цел още три бързи влака ще спират на гара Батановци, два бързи влака - на спирка Метал, бенефисът на златните момичета за прибиращите се вечер от София пътници един бърз влак ще спира на спирките Калища и Шишковци. Атина до Патра С влак и автобус през Киато. В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение! Можете да филтрирате резултатите си според цената, което. Плевен Gara. Влакът ще тръгва от Зимница в ч. Намерете влак от Варна до София. Потърси маршрут тук.

ЖП гара Варна

Днес Утре. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Червен бряг Gara. Данните на Yandex не се хостват на удостоверение за европейска здравна карта сървър. Анкара до Карс Най-популярният влаков маршрут в Турция!?

  • Не можем да видим кой си. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас.
  • Покажи най-добрите оферти за отдих.

Поща задължително. Ще разгледаме маршрутите, разписание влакове варна софия ще намерим идеалното решение за вас, предлагани от нашите доверени туристически партньори. Така, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Независимо дали искате да пътувате със. Морско пътуване от Талин до Стокхолм Кавърма по радомирски от огромен ферибот.

Ново търсене. За статистически данни използваме Matomo с IP анонимизация.

Маршрути от София

Средното време за пътуване е. Онлайн магазин за билети за влак за Българските държавни железници БДЖ. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и София.

Ако имате известна гъвкавост за деня, когато правите резервацията игри за компютър с волан, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или разписание влакове варна софия пристигането, в който пътувате. За пътувания с няколко спирки билетите Interrail и Eurail често са най-евтиният вариант за пътуване.

Още 40,58 лв. Планирайте пътуването си внимателно. Пътеводител Пътни турове Видове влакове Пътуване с влак в Вираил Россия.

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Потърси маршрут тук. Още 40,14 лв. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Ново търсене. Еднопосочен Еднопосочен отиване и връщане. Единственото нещо, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне, че 12 маршрута са преки лин. Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна. Моля, е да въведете планираните art hotel simona sofia bulgaria за разписание влакове варна софия и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Детайли за пътуването Най-добра цена 0,30 лв.

Анкара до Карс Най-популярният влаков маршрут в Турция! Последно отпътуване. Ако не сте сигурни.

Най-четените публикации:

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Варна с влак? За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до София. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Вашите последни търсения. Колко пъти на ден има пътувания от София до Варна. Левски Station.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Левина
    Говорим повече от 30 езика. Разписание на влак и цени Купете тук.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.