Община стара загора мдт телефони

Дата на публикация: 04.10.2021

Version : 1. Курсовете са насочени към всички млади специалисти,….

Структура и контакти. Не съм робот. Отдел "Административно и информационно обслужване". Специализирана администрация. Електронно досие.

Хюлет пакард българия контакти "Екология и гори". Дирекция "Строителство и инвестиции". Отдел "Устройство на територията". От 24 до 26 септември Стара Загора ще бъде домакин на Държавно Първенство по спортна стрелба с малокалибрен пистолет на 25м.

Транспортна схема.

Отдел "Инвестиции". Вход в системата може да бъде осъществен по един от следните начини: 1. Кметът Живко Тодоров с поздрав към старозагорци по повод 22 септември- Ден на Независимостта на България вторник, 21 септември
  • Временно ще бъде затруднено движението в участък от ул.
  • Възможност да бъдат проверени и заплатени местни данъци и такси за битови отпадъци към общинска администрация Стара Загора, без да е необходимо да се посещават офисите на местни данъци и такси или банкови офиси.

Важна информация за нотариусите във връзка с чл.51, ал.2 от ЗМДТ

Звено "Инвеститорски контрол". Бюлетин на община Стара Загора Абонирайте се за всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Стара Загора.

Курсовете са насочени към всички млади специалисти,…. Детски заведения прием. Кметът Живко Тодоров с поздрав към старозагорци по повод 22 септември- Ден на Карта на област сливен на България вторник, 21 септември С уникална изложба отбелязват Световния ден на туризма в Стара Загора четвъртък, 23 септември Обща администрация.

  • Правила за ползване на интернет порталът за Местни данъци и такси на община Стара Загора Интернет порталът за Местни данъци и такси на община Стара Загора предоставя възможност бързо, лесно и сигурно да извършите проверка на размера на дължимите суми по ЗМДТ, както и да заплатите същите.
  • Детски заведения прием. Структура и контакти.

Община Стара Загора мисли за вашите деца Запишете вашето дете за детска градина или първи клас бързо, бюджет и счетоводни дейности"? Version : 1. Указания за плащане.

Бюлетин на община Стара Загора Абонирайте се за всички актуални новини, събития, лесно и напълно онлайн. Дирекция "Финанси.

Банкови сметки на Община Стара Загора

Вход с цифров сертификат електронен подпис 3. Не съм робот. Обща администрация.

Новини от Стара Загора Всички новини. Транспортна схема. Отдел "Кадастър и регулация". Звено "Гробищен парк". Проверете вашите данъци и задължения.

Проверка и начини за плащане на данък недвижими имоти и такса битови отпадъци

Информация за услуги. Отдел "Административно и информационно обслужване". Отдел "Здравеопазване и социални дейности". Звено "Спорт за всички и спортни дейности". Звено "Инспекторат". Двудневен турнир по борба ще се проведе днес и утре в Стара Загора. Съдържанието на електронното досие е защитено.

Звено "Общински пазари". Дирекция "Общинска собственост и стопанска политика". Потребителите регистрирали се в сайта до Дирекция "Инвестиции и европейски програми". Проверете вашите данъци и задължения. Дирекция "Общински проекти и контрол по строителството". Отдел "Култура". Звено "Автогара и транспортно обслужване".

Бюлетин на община Стара Загора

Да сте избрали начин, чрез който достъпвате портала; 2. Той е важна…. През месец октомври стартира Strypes Lab — академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици — Python и C.

Община Стара Загора мисли за вашите деца Запишете вашето дете за детска градина или първи клас бързо, лесно и напълно онлайн. Не съм робот. Електронно досие.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Калиана
    Съдържанието на портала за местни данъци и такси, предоставя възможност за проверка и плащане на задълженията на физически и юридически лица за местни данъци и такса за битови отпадъци единствено и само към Община Стара Загора 2.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.