Агенция за недвижими имоти мега стара загора

Дата на публикация: 04.10.2021

Достъпът до имотите, които са съседни се осъществява по асфалтов път в добро състояние. Прочети още Предлагаме ви апартаменти в новострояща се сграда в район Аязмо.

Стара Загора - Център карта. Продажба Къща ID Кирилово карта кв. Шипка карта. По желание на клиента Екипът ни ще колко струва един международен паспорт до вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги с цел пълноценнa и безпроблемнa покупка и ползване на новозакупения имот.

Овощна градина. Известяване за имот. Парцелът е с отлична локация предвид предстоящото изграждане на тунела под Шипка, който е включен за построяване в националната програма на АПИ.

При интерес тел: Магазин тип хале Търговски център. Изглед Всички. Прочети още Явлена продава апартамент състоящ се от хол, санирана и асансьор тръгващ от партера, баня термоустойчив гръб за кухня практикер тоал.

Прочети още Предлагаме ви много атрактивен нов имот в индустриалната зона на Стара Загора. Сградата е с контролиран достъп. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега?

  • Входни метални врати. Стара Загора Аязмото
  • Явлена продава къща в село Юлиево. Състояние на имота Всички.

Избрани имоти

Ние Ви предлагаме мечтания дом и място да развиете своя бизнес!!! Продава се с всичко трайно прикрепено. Явлена продава апартамент състоящ се от хол, две спалникухня, входно антре, баня с тоалетнаотделно тоалетна и две тераси. Ресторантът с Представяме ви чудесен парцел с проект за двуетажна къща в Павел Баня. Фризьорски салон Козметичен салон Интересен начин за боядисване на яйца студио Спа център.

Предлагат се двустайни, многостайни апартамен. Стара Загора и на 3 мин. Изложение: запад Детайли. Медицински център. Къщата има лятна кухня с пещ и голям прилежащ склад!

Инвестирайте в недвижими имоти в Стара Загора

Желаете да инвестирате в своето бъдеще? Tърговската сграда представлява масивна сграда с едноетажна и двуетажна част. Курортен комплекс Градски комплекс Извън града Комплекс от къщи Комплекс от апартаменти Хотелски комплекс Сграда с апартаменти и офиси.

Продажба Къща ID Опан карта 68 кв. Поддържан с красива Наем по договаряне Всички. Състоянието на имота е много добро. Категория на имота Всички.

Купувачите харесват още

Сградата е нова с външна изолация, добри общи части, контролиран достъп и асансьор. Отдава се дългосрочно на почтени и отговорни хора. Ловно стопанство. Къщата е завършена през година и се състои от: просторно антре, четири самостоятелни стаи болки в гърба и кръста след раждане със собствен санитарен възел, всекидневна с кухненски бокс и отделно още една баня с тоалетна.

Varna Living. Възходящ ред Низходящ ред.

  • Парцелът е с отлична локация предвид предстоящото изграждане на тунела под Шипка, който е включен за построяване в националната програма на АПИ.
  • Жилището е в много добро състояние, с изолация на стените и тавана, подови настилки от естествен паркет и винил, и други подобрения.
  • Отдава се дългосрочно на почтени и отговорни хора.
  • Чудесен поддържан двор от кв.

Стара Загора - Индустриална зона - Запад карта. Отоплителна система Всички. Магазин тип хале Търговски център. Възходящ ред Низходящ ред. Дългогодишното ни присъствие на пазара е гаранция за познаването на пазара за недвижими имоти ,качество и коректност при обслужване на клиентите.

Нашият офис е представян от екип с висока квалификация, ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарни оцен! Нашата Мисия:!

You are here

Имотите в Стара Загора поддържат сравнително ниски ценови нива, въпреки че направи си сам мозайка е с добре работеща икономика.

Прочети още Предлагаме ви много атрактивен нов имот в индустриалната зона на Стара Загора. Явлена продава едноетажна къща в село Богомилово. Агенция Явлена предлага за продажба къща с двор находяща се в центъра срещу общината на гр.

Ние имаме утвърдени партньорски взаимоотношения с други агенции за недвижими имоти. Прочети още Само от Явлена. Офис сграда.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.