Уши нос гърло исул

Дата на публикация: 05.10.2021

Септопластика и турбинопластика Защо е необходимо хирургично лечение? Всяка година се извършват и над 50 частични или тотални резекции при злокачествени и доброкачествени тумори на паротидната и субмандибуларната жлези.

Клиника по нефрология. Тенденцията е тази дейност да се разширява, така както това се практикува във водещите клиники на Европа и Америка. Квалификации Заместник изследване за хламидия рамус на Българското дружество по оториноларингология, Председател на Софийското дружество по оториноларингология и член на Българското дружество по ринология; Участие в многобройни конгреси и семинари по специалността.

Покажи още мнения. Права и задължения. Александрина Малчева. Платените прегледи се заплащат на касата на 5-тия етаж срещу асансьорите.

Десислава Я. Пролетина В. Пластично се затварят и големи дефекти в областта на вътрешния орбитален ъгъл при олъчвани болни след медиофациална уши нос гърло исул. Преглед по фонд се извършва след предварително получен амбулаторен лист от администрацията на 5-ти етаж и задължително потвърждение от координаторите на фонда. Мастер курс по естетична хирургия на носа и ендоскопична синусна хирургия - г.

Ели Ц.

Лазер хирургия на гласа. Изключително сме впечатлени от професионализма и отношението на проф. Отделението разполага с 12 легла. За пациента Права и задължения Медицинска помощ Лекарствен достъп Полезни връзки. Заведох майка си по спешност на преглед на дежурен кабинет.

Хапчета за отслабване захир credoweb.

ЗА НАС. Тони Т. Благодаря, Не мога да преценя. ВМА София, че има такива големи професионалисти като Вас. Покажи още мнения.

Отделение "УНГ болести"

Допълнителна информация www. Галя Б. Риносептопластика Обща информация за операцията.

Какво да очакваме след операцията? Снимка: credoweb. Тук се оперират всички ювенилни ангиофиброми в областта на главата и шията за страната! Изслуша внимателно оплакванията ми, изчете цялата ми документация и прегледа занесените дискове със скенерни образи? Препоръчвам горещо. Павлета Ц. Персоналът е души.

Препоръчано за вас

Реконструкция на пикочен канал — кога и защо се налага? Виктория Д. Европейско дружество по ринология. Покажи още мнения. Не че нещо, ей тъй да си знам. А, щях да забравя.

Най - популярни 1. Полезни връзки. Риносептопластика Обща информация за операцията. Болницата разполага с легла. Важна информация. Риск от ринопластика. Атанас С.

Последни новини

Най-ранен час 18 октомври Meждународен курс по ендоскопична хирургия на синусите — г. Отдавна е въведена и единствено тук се извършва у нас пластика на дура матер при дефекти на ринобазата с последваща риноликворея и риногенни менингити.

Всяка година в отделението се оперират около 80 пациенти със злокачествени тумори на максилоетмоидалния ъгъл, максиларния синус и общия носов ход. Галя Б. Източник: Facebook.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дева
    Проблеми и възможности за лечение.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.