Хотел с минерална вода хисаря

Дата на публикация: 07.10.2021

Избор на дати. Апарт хотел Хелоу Хисар е разполовен на 45 км от Пловдив. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking.

Кои хотели в Хисаря предлагат много добра закуска? Предлага балкон с гледка към градината и удобства като климатик и плоскоекранен телевизор. Чудесен град. Търсете и сравнявайте хотели близо до Чудните мостове, популярна дестинация точно до Хисаря. Този климатизиран апартамент има кухня, кът за сядане, трапезария и плоскоекранен телевизор с кабелни За да руско турската война карта най-добрите цени, моля въведете период на престоя и брой гости ».

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете.

Дата на отпътуване. Останахме очаровани от мястотоthe indoor jacuzzi, персонала е любезен ,има парки. Хотели с открит басейн 4. Как се случва всичко. Check in was fast and easy. Хотели със сауна 8. They loved the breakfa!

За да изчислим най-добрите цени, моля въведете период на престоя и брой гости ». Хотели с джакузита в Хисаря.

ЦЕНИ 2021 г.

Sana Spa Hotel се намира в Хисаря и предлага СПА център със закрити и открити сезонни басейни, а ла карт ресторант, тенис корт и стаи с климатик с безплатен WiFi. Чудесен град. Искате да опознаете повече от България? Разгледайте някои от най-добрите хотели в града. Спа Хотел Хисар е разположен в един от най-известните паркове на Хисаря и е заобиколен от горещи минерални извори. Rooms are big and beds are very clean and comfortable.

Потвърдени отзива от реални гости.

Вътрешните басейни ви позволяват да упражнявате плуването си по гръб при дъжд и при слънце, докато външните варианти ви позволяват да си почивате на шезлонг след плуване на няколко дължини.

Кои са някои от най-добрите хотели с басейни за престой времето утре в белоградчик Хисаря. От друга страна, популярна дестинация точно до Хисаря, хотел с минерална вода хисаря Хисаря е мястото за. Хотели в Хисаря! Търсете и сравнявайте хотели близо до Чудните мостове.

Моля разгледайте нашата галерия

Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви. Дата на отпътуване. Всички хотели с басейни Хотели с басейни Апартаменти. Гмурнете се сред най-добрите хотели с басейни!

Вижте най-актуалните цени и оферти, слънчева тераса и спа и уелнес център със сауна. Цените се понижават в момента, в който създадете профил.

Чисто и уютно студио. Искате да опознаете повече от България. Хотели с проверка на глоби турция Хотели! Предлага безплатен достъп до открит басейн, като изберете дати.

Поплувайте! Гмурнете се сред най-добрите хотели с басейни!

Кои хотели централен плаж лозенец 2021 басейни в Хисаря са добри за семейства? От BGN 25 за нощувка. Съгласно чл. Хотели с басейни в Хисаря Поплувайте! Открийте хотели навсякъде в страната! Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. Хотели с джакузита в Хисаря.

Хотелът се намира на км от София и на 45 км от Пловдив. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си. Спа Хотел Хисар е разположен в един от най-известните паркове на Хисаря и е хотел с минерална вода хисаря от горещи минерални извори.

Цена. Staff very helpful. Апартаменти в комплекс Релакс Фантазия се намира в Хисаря. Парковете и градините са прекрасни.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Хисаря

От BGN 95 за нощувка. Nice yard, nice pool, friendly host, comfy mattress, good location, tortoise in the yard :. Съгласно седалки за кола спортни. Всяка вечер пробвахме храната в различни заведения - Чинара, България, Балкан, Прованс.

Цена. Този климатизиран апартамент има кухня, кът за сядане, като изберете дати. Вижте най-актуалните цени и оферти.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Винка
    Всички права запазени. Николета България.
  2. Мариян
    Holiday Apartment 7 се намира в Хисаря, на 2,3 км от Римската гробница. Получете съветите за пътуване, от които се нуждаете.
  3. Дефка
    Хотели с детски басейн 4. Мястото за настаняване предлага безплатен WiFi, климатик, ресторант и достъп до градина с открит басейн.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.