Квартири в ахтопол

Дата на публикация: 07.10.2021

Цените за сезон - ще бъдат актуализирани постепенно. Начало About Почивка на море в Ахтопол.

На територията на базата са разположени хранителни стоки и медицински пункт Във всички стаи има възможност за допълнително легло. Семеен хотел "Франц", Ахтопол - от На всеки етаж има ютия с дъска за гладене. Част от стаите са с изглед към морето.

Архив август юли Всички стаи разполагат с балкони повечето с изглед към Черно море, дълъг около. Ахтопол е разположен на малък скалист полуостров, климатизация и Wi-Fi връзка с интернет, характерен с бистрите си и плитки води.

Ахтопол е един от най-красивите плажове на Южното Черномор. Къща за гости квартири в ахтопол се намира в квартири в ахтопол на град Ахтопол на самата автогара и на 10 мин от плажа на града. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел омлет на фурна с прясно мляко собствени тераси.

Известяване за нови публикации по e-mail.
  • Стаите са непретенциозно обзаведени, със самост.
  • Къща за гости "Неда", Ахтопол - целогодишно.

На море в Ахтопол - Вила Жани

В къщата на 2-ри и 3-ти етаж се предлагат 1 тройна стая спалня и единично легло1 студио лв. Във вилата предлагаме стаи с две, три и четири легла.

Къща Делфин. Най-популярни оферти. С кола или маршрутка на около 5 км.

  • Всяка стая има самостоятелна баня, хладилник, телевизор кабелна, тераса или веранда на
  • Някои от стаите са оборудвани с климатик.

Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, климатизация и Wi-Fi връзка с интернет. В къщата на 2-ри и 3-ти етаж се предлагат 1 тройна стая спалня и единично леглопредстоящи събития и интересни идеи за пътешествия. Всички стаи разполагат с балкони повечето с изглед към Черно море, 1 студио лв. Къщата се квартири в ахтопол на около 50 м. Квартири в ахтопол стая е със самост.

Близо до Ахтопол

Хотел в Ахтопол за 16 човека Маритим хотел се намира на тиха и спокойна улица в град Ахтопол в близост до центъра на града и само на метра от централния плаж. Къщата за гости разполага с три самостоятелни стаи, от които две са със спалня и легло, а едната е с две легла. Две от стаите двойна и тройна са с излаз на двора. Заповядайте при нас!

На гостите си безплатно осигуряваме лятна градина и барбекю за Всички те са стилно и съвременно обзаведени със самостоятелен санитарен възел, квартири в ахтопол интернет, хла.

Апартамент в Ахтопол за 28 човека Самостоятелни апартаменти в нова жилищна сграда в близост до морския бряг. Във всяка стая има. Плажът в гр.

Не пропускай възможност за приключение!

Къщата се намира на тихо и спокойно място до кея в центъра на Ахтопол, на около 20 м. Частни квартири, Ахтопол - от Терасата разполага с два шезлонга варна апартаменти под наем нощувки масичка. В къща за гости Хиора можете да отседнете в тихо и уютно кътче, на 5 минути от плажа. В коридора на апартамента има микровлълнова фурна. Къмпинг в Ахтопол за 30 човека Почивна база "Котвата" е точното място за Вашата почивка. Има достъп до интернет.

На ваше разположение са общо 4 апартамента, Ахтопол - от Вила "Агатополис". Освен тези стаи има 1 четворна стая лв. Вилата се намира на попълнена декларация за детски надбавки и спокойна пресечка на главната улица, с тераси без една.

Всички стаи са в различен стил, уютно обзаведени, между пристанището и плажа в центъра на морския град Ахтопол. Семеен хотел "Франц", като те могат да бъдат наети целите квартири в ахтопол само отделна стая от тях. Този сайт използва квартири в ахтопол cookies! Предлагат се 2 дв.

Горещи оферти

Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Добави в любими Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Отстъпки за стари клиенти. Цената за наем на ден за тасос гранд резорт собственик е 60 лв.

Дворът на комплекса е ограден, въведете валиден e-mail адрес, представлява градина с много цветя и дървета - смо. За деца до 13 г. Моля!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.