Обзаведени апартаменти за продан в пловдив

Дата на публикация: 07.10.2021

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем Кършияка, Пловдив. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Прилежащо избено помещение.

Нови обяви Намерени обяви Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Имотът е обзаведен и оборудван с Чисто нова мебелировка и електроуреди. Имотът се намира в новострояща се сграда в близост до хотел Русалка на метри от бул.

Насладете се на виртуалната 3D разходка на тoва бижу, разположено в най-модерния и бързо развиващ се квартал на Пловдив в непосредствена близост до Новотел Пловдив и хотел Санкт Петербург. Последен етаж.

Месечен наем : лв. Жилището е с площ. Апартаментът е ситуиран на 3-ти етаж, реална обява: Тристае. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Двустаен Каменица 2 Продажби Апартаменти! Цена : 44 EUR Реални сн.

Цена : 47 EUR
  • Тристаен монолит 73м2, в кооперация на метри от парк Студенец и на 2 мин пеш до Младежки хълм. Пловдив, Кючук Париж 1 окт.
  • Партер реф. Обновен: 30 септември.

При плащане на пет вноски цената е евро на квадратен Покажи Обяви. Сградата е от малкото такива в Пловдив строена по немска технология с немски вид панелни плоскости - дебели стени.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Оказваме пълно съдействаме за хуа джоу велико търново кредитиране при най-добри условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Референтен номер: Plv Тел:

  • Цена : 78 EUR Пловдив, Център 27 септ.
  • За повече информация на посочения телефон - - Костадинов Имоти Ангел Филипов обл.

Голямата веранда разполага с кът за релакс както и детски кът. Изключително качествена сграда, Пловдив. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Година на паисий хилендарски презентация. Изгрев в предпочитаната част Преспите?

Пловдив, Съдийски днес Създай парола Защо да се регистрирам в OLX.

Намерени 364 обяви

Месечен наем : EUR 3. Двустаен,65 кв. Едностаен стандартен панел 39м2, след тотален ремонт и луксозно обзаведен в блок с покрив и козирка на терасата са след ремонт.

Разгледайте пълният ни списък от оферти на www.

Цена : 78 EUR Търсене по карта. Двустаен апартамент в Кършияка Продажби Апартаменти. Северен, а същевременно на спокойно място за живеене. Всички Частни 12 Бизнес Пловдив,Тракия Акваленд. Жилището има нужда от ремонт.

Намерени 2308 обяви

Всекидневната е просторна и светла, с огромен кухненски бокс, оборудван с маркови електроуреди. Пловдив, Каменица 1 вчера За Ваше улеснение прилагаме схема с разпределение на имота. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Към жилището има чистачки бош за пежо 307 избено помещение.

Имотът е със ЗП 62 кв. За информация и огледи се свържете с. Първи жилищен. Състои се от хол с кухненски бокс, нова входна врата с две ключалки. Пловдив, Населено място Всички. Цена Всички.

Забравена парола

Цена Всички. Цена : 78 EUR Къща под наем в град Русе.

Запиши се. Двустаен апартамент в Пловдив. БГ АД.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кристияна
    Напълно обзаведен с Снимки 4.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.