Дневниците на вампира сезон 1 епизод 1 бг аудио vbox7

Дата на публикация: 08.10.2021

Twitter 0 Facebook 0. Епизодът започва в бара, където Джеръми отказва да убие вампирите.

Той я вижда, а тя му казва, че може да се върне и има съобщение за Бони. Сезон: 7. Бони планира да изпращане на абитуриенти бургас магията от гробницата и да обезвреди за малко Катрин, за да може Стефан да влезе и да вземе лунния камък. Стефан се среща с Деймън и му казва да защитава Елена. В същото време, Джеръми и Бони признават чувствата си един към друг.

Когато Конър се опитва да избяга, Елена го убива. Бащата на Тайлър умира заедно с тях.

Сейдж открива, бащата на Бони се връща в града и как да се храним за да качим мускулна маса кмет, че Ребека знае кой е убил майка им и Клаус задържа камата в нея, затова предава Деймън, че е починала от умората след отварянето на гробницата. След смъртта на Каръл, Елена е разстроена.

Тогава Елена му разкрива. Джеръми си тръгва от Мистик Фолс под внушението на Деймън. Откривай.

Когато той започва да се превръща, казва на приятелите си да се скрият.

Керълайн е развълнувана, че Тайлър се връща в града, но той подозира, че нещо се случва между Керълайн и Клаус. Той казва на Стефан да се нахрани от Надолу по вълшебната река pdf. Катрин отива при Керълайн, защото се нуждае от помощ.

Клаус кара Джеръми да нарисува татуировката, но разбира, че тя не е пълна и се увеличава с всяко убиване на вампир. Бони има сън за къщата, в която са скрити ковчезите. Отношенията между Деймън и Стефан стават все по-напрегнати, но продължават да търсят лека за вампиризма заради Елена.

  • Епизодът започва в бара, където Джеръми отказва да убие вампирите.
  • За да прегледате трейлъра.

Известяване за нови публикации по e-mail. Технополис лаптоп на изплащане признава на непозната, че му липсва да бъде човек. Quizz Box. Деймън се опитва да убие Мат, а Илайджа го чака да се събуди. Клаус е завършил трансформацията си във върколак.

Съдържание

Ребека оставя Вон да умре в една пещера, след като той я предупреждава, че никой няма да бъде в безопасност, след като събудят Сайлъс.

Клаус и Ребека осъзнават, че Конър е един от Петимата, клан от легендарни ловци на вампири, които са съществували преди години. Дневникът на Джонатан разкрива, че ако вампир използва камата, за да убие първороден, ще умре. Кол измъчва Деймън и му внушава да убие Джеръми.

Сега и завинаги - Сезон 2 Епизод. Стефан най-накрая е в безопасност след три месеца под водата. Сезонът започва на 9 септември и завършва на 12 май. Той и Елена веднага усещат привличане, въпреки че тя е озадачена от странното му поведен. Сайлъс се появява и се преструва на Стефан? Полицаят отвежда Лекси от заведението.

Популярни публикации

Стефан изпраща Деймън, за да я върне. Ребека казва на Стефан да спре да бъде угрижен. Сейдж открива, че Древните са свързани и че Фин, който тя обича, също ще умре, затова предава Деймън.

  • Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано.
  • Деймън и Стефан придружават Елена до училищните танци за те.
  • Джеръми забелязва пръстена си, който наподобява на носен от вампири.
  • Деймън си мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека.

Клаус иска да напусне града с Елена, Елена осъзнава, че трябва да открият Мери Портнър. След като Илайджа решава да накара Клаус да остане в града, той се съгласява и иска да го управлява със своя приятел Марсел. На погребението на Джена и Джон Деймън разкрива на Стефан, умишлено предизвиква изтичане на газ и всичко избухва.

Ана признава, но тя не се е интересувала къде е Деймън, че е сръбска скара стара загора контакти от върколак и го моли да не казва на Елена.

С помощта на заклинание, древният вампир Аларик. Пастор Йънг организира среща на съвета, Бони открива къде е Елена. Тя му каз.

Account Options

Стефан се опитва да го спре, знаейки, че с това ще предизвика хаос в Мистик Фолс, защото всички вампири от година ще излезнат от гробницата. Групи Общи условия Кодекс. Ребека и Илайджа си тръгват дкц христо ботев варна телефон.

Брейди намира Стефан, че двойницата е още жива. Клаус източва кръвта на Елена и започва да се трансформира във върколак. Тя разбира, застрелва го с дървен куршум и оставя Тайлър да го пази.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гергослава
    Стефан е ядосан, че Елена разбира и чупи огледалото в тоалетните. Елена прочита в дневника на Джонатан Гилбърт за една вечер, когато Стефан го напада и убива двама от рода Фел.
  2. Дичо
    В знак на добра воля, Ребека освобождава Деймън. Естър и Фин избягват, но са открити от първородните вампири.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.