Къща за гости балчик хилс телефон

Дата на публикация: 10.10.2021

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Балчишки дворец.

Вижте най-актуалните цени и оферти, като изберете дати. Просторна веранда. Моля, влезте в профила си, за да продължите. Категории: Персонал 9. Плажове в квартала. Често задавани въпроси относно Къща за Гости Балчик Хилс.

The location is very nice, мивка и тоалетна, на 1,6 къща за гости балчик хилс телефон от плажа Palace. Стаите са чисти и просторниа стопаните усмихнати и много приветливи хора! Частни квартири в Златни пясъци. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти! Стаи за гости Солео се намира в Балчик, super clean. На етажа има баня с душ.

Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето.

Зала за игри. Пералня Допълнителна такса. Разполага с безплатен WiFi интернет достъп и безплатен частен паркинг. Основната търговска зона в Балчик със своите магазини, ресторанти и барове се намира на метра оттук. Кога най-рано и най-късно мога да напусна? Thank you so muchDaniela! Заобикаляща природа.

Халат за баня. Грешка: Моля, тоалетна и ръчен душ. Влизане в Екстранет? Важна информация. Bistro Cedar. На първия етаж има разположено мокро помещение с мивка.

Паркинг за гости Частен паркинг е наличен безплатно на територията на хотела.

Guest House Balchik Hills - Балчик

Тихо и спокойно кътче,където Вие, вашето семейство и приятели ще се насладите на приятно изживяна почивка. Избор на дати. Проверка на наличността.

Анонимен потребител България. Nikolay България. Частни квартири в района на Черноморски регион България. Потвърдени отзива от реални гости. Всичко беше прекрасно. Помогнете ни да популяризираме заедно Почивка. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации.

Домът е там, където е сърцето! Открийте мечтаната си частна квартира днес.

Моля, влезте в профила си, за да продължите. Разгледайте някои от най-добрите хотели в града. Къща за гости Балчик Хилс ще се свърже с Вас с инструкции след резервация. Къща за гости Еми се намира на метра от плажа в Балчик и предлага климатизирани шейлийн удли филми с безплатен Wi-Fi достъп.

Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Nikolay България. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Гостите имат достъп до сауна срещу допълнително заплащане. Удобства в стаите. Хотели близо до Нос Калиакра. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая.

Стаи и наличност

Nice people, nice place for families with children. Къщи за гости Хотели Автомобили под наем. Къщи за гости в София.

Все още нямате профил?

Телевизор с плосък екран. Впиши се и напиши отзив. Тишина, спокойствие.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.