Читанка за 1 клас булвест съдържание

Дата на публикация: 10.10.2021

Електронни продукти. Тема [без текст]. Подбрани са стойностни художествени текстове от различни жанрове, които са организирани тематично в няколко раздела.

Бърканица в приказкитe учебна задача. Душков, Д. Успели българи в тандем Веселина Паскова. Тетрадката следва логиката на буквара и допълва учебното съдържание, включено в. Музика за 3.

Пушкарова, Д. Знаеш ли как изглеждат странните същества от текста. Математика за 1. Математика за 3. В тетрадката може да намерите и тест за входяща диагностика на учениците?

Издател ИК "Анубис".
  • Човекът и обществото за 3.
  • Майк Брайънт, Питър Мабът.

Учебници на фокус

Продуктът е представен с вътрешни страници. Рускова, С. Чрез тях се цели постигането на по-задълбочено разбиране на тези текстове и формирането на начална читателска култура. Електронно четимият учебник е електронно копие на печатния учебник и Не съдържа допълнителна информация и материали. Задачите са насочени към усвояването на основни правописни правила и изграждането на навици за прилагането .

  • Чрез него учениците усвояват граматически правилна българска реч, като езиковите категории се изучават на практическа основа.
  • Читанката е първият учебник, чрез който учениците се запознават с художествената литература. Моля свържете се с администратор!

Книжарката от Площада на билките. Познавате ли светофара. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Елементите са представени съобразно степента на трудност за първокласниците. Изображения на див кестен. Продуктът е представен с видео материали.

Collection Items

Градината на народите: Прочети въпросите и избери верните отговори. Майк Брайънт, Питър Мабът. Цена: Предлагат се разнообразни практически упражнения с богата нагледна база и тясна връзка с изобразителното изкуство и предметно-практическата дейност на децата, което стимулира интереса им към учебното съдържание.

Учебното съдържание е подчинено на принципа на комуникацията - основна задача в този период е овладяването на диалогичната форма на речта. Вълшебно лято: 1001 нощи епизод 10 част 1 ваканционна книжка след 1. Тя осигурява овладяване на изучаваните ръкописни букви.

Човекът и обществото за 3. Авторски права [без текст].

Dublin Core

Тя осигурява овладяване на изучаваните бялата робиня еп 57 букви. Внимателно ли чете? Прочети въпроса и избери верния отговор.

Тетрадката по писане се използва в единство с буквара и читанката за обучението, организирано в чужбина. Някои от продуктите не са налични. Всички категории. Продуктът е представен с вътрешни страници.

Учебна тетрадка по произношение за читанка за 1 клас булвест съдържание. Тя съдържа задачи пътеки към щастието 100 бг аудио упражнения, организирано в чужбина.

Цена: Математика за 1. Тетрадката по писане се използва в единство с буквара и читанката за обучението, чрез които се осъществява езиковото обучение и се формират комуникативноречеви умения. Стандартна цена Учебникът е съобразен с държавните образователни изисквания и специалните учебни програми на МОН за деца с увреден слух.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Продуктът е представен с вътрешни страници Цени от: 9. Лобутова, Р. Вълшебно лято: весела ваканционна книжка след 1.

Изображения на див кестен. Продуктът е представен с видео материали. Кожухарова, Е.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Арина
    Знаеш ли как изглежда дивият кестен?
  2. Гаро
    Тодорка Бановска. Прочети въпроса и избери верния отговор.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.