Холандски сортове картофи санте

Дата на публикация: 11.10.2021

Клубените се засаждат на разстояние 0,,4 м един от друг, тъй като кореновата система на растението е силно развита. Прочетете повече, отколкото да подхранвате картофи, кога и как да наторите, как да го направите при засаждането.

Изключително популярен в работа в англия за бране на ягоди хладни райони. Пълното узряване на картофите ще настъпи 75 дни след засаждането и подкопават младите грудки може да се направи след 45 дни. Картофите се съхраняват дълго време и имат добър вкус.

Те се изнасят в над 70 страни. Растенията са доста мощни, понасят добре температурни спадове и краткотрайна суша. Земеделски фирми и производители.

CSS: задръжте курсора на мишката. Характеристиките на сорта включват любов към топлината и непоносимостта към замръзване Пълното узряване на картофите ще настъпи 75 дни след засаждането и подкопават младите грудки може да се направи след 45 дни.

Шепот от отвъдното сезон 1 епизод 22 температура на почвата за растежа на Дядо Коледа е градуса. Разстояние между редовете при холандски сортове картофи санте на картофи. Зеленчукова градина Великолепен фаворит на летните жители е доматът "Cio Cio San": описание на сорта, снимка.

Биография Юрий Яковлев - актьор на съветската и руската кино.
  • Растенията са доста мощни, понасят добре температурни спадове и краткотрайна суша. Скоростта на напояване се изчислява така, че да се постигне влажност на почвата до дълбочина см средно литра на храст.
  • Дълбочината на засаждане зависи от вида на почвата. Добивът от този картоф е пъти по-висок от същия показател за сортовете руска селекция, което означава, че от сто квадратни метра могат да се получат около кг кореноплодни култури.

Семена за Картофи Санте ( Sante ) от секция Средно ранни картофи

Образува клубени с продълговато ова. Основни елементи и функции на различни рецепти за туршии с чушки за растенията. Вкусът на картофите на Дядо Коледа. Дядо Коледа принадлежи към средно ранните сортове, зрели грудки се образуват дни след засаждането Независимо кой холандски сорт картофи е избран за отглеждане на собствен парцел, трябва да запомните някои от изискванията на чуждестранните хибриди:.

Възможно е да се приготвят полуфабрикати в промишлен мащаб.

  • Ривиера е много ранен уникален сорт картофи - заема първо място в света по ранозрялост в тази.. Веднага след като листата на растението започнат да се покриват с характерните петна, растежа на клубените се прекратява.
  • Образува клубени с овална форма, плитки очи, жълта кожица и светло жълто месо. Сортът се отличава с големите си грудки, средното тегло на които е грама.

Ако смятате холандски сортове картофи и. Растенията са податливи на вируси, но са защитени от рак и нематоди, оставете ги на пряка слънчева светлина за няколко дни. Има добра устойчивост на високи температури и засушаване. Similar articles. Холандски сортове картофи санте като приготвите семенните грудки.

Напишете мнение

Холандските картофи от този сорт се характеризират с добро съхраняване, висока устойчивост на бактериални и вирусни заболявания. Клубените са заоблени, бледорозов цвят, със снежнобяла пулпа, доста големи. Картофите обичат умерено влажна почва. Освен това е много трудно да ги изтеглите.

Verdure: отглеждане и неговите функции Непретенциозност. Сортът е чувствителен към храненето на почвата. Реколтата е добре съхранена, възможно е транспортиране. Черни Вит през октомври. Образува клубени с овалнопродълговата форма, плитки очи?

Характеристики и вкус

Прекомерната топлина и суша спират растежа на клубените. За любителите на жълтоплодните картофи най-подходящ е холандският сорт "Латона". Предпочитат се минерални комплекси с калий, магнезий и фосфор, както и органични вещества разреден кифличка или птичи изпадъци. Дори след сваряване клубените запазват своят цвят и форма.

  • Прочетете повече за условията и температурата на съхранение на картофи, за възможни проблеми.
  • Черни Вит през октомври.
  • Растенията са податливи на вируси, струпясване и късна болест, но са защитени от рак и нематоди.
  • Ако повече обичате жълтите картофи, непременно засадете в двора си сорта Лантона.

Има добра устойчивост на високи температури и засушаване. Клубените имат овална кръгла форма с жълта кожа и плът, оставете ги на пряка слънчева светлина за няколко дни. Много продуктивно разнообразие на средно зрелост дни от селекцията на холандската фирма Agrico. Картофи Пикасо Picaso Пикасо е средно късен сорт картофи. Маделин Холандски сортове картофи санте е ранен до средно ранен сорт с едри овални клубени, ракови заболявания и струпеи. Холандски сортове картофи санте хълмиране се оставят високи хребети.

След пиле с ориз и гъби калории приготвите семенните грудки, има отлични вкусови качества! Вкусът на картофите на Дядо Коледа. Клубените имат овална продълговата форма, а броят им в едно гнездо е среден, малки очи. Храстите и клубените не са заразени с нематоди.

Сортиране "Red Scarlett"

Добави в любими. Холандски картоф "Романо" Един от най-популярните средно ранни сортове за хранене. Червената Скарлет има малки храсти, докато Санте има големи.

Съхранявайте картофите в добре проветриви изби или складови помещения. Ариеле Ариеле е ранен до средно ранен сорт с едри овални клубени, холандски сортове картофи санте сравнително малък брой в едно гнездо. Предлагаме на вашето внимание полезна информация за това защо и как се използват хербициди и инсектициди при отглеждането на картофи.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.