специалност социални дейности варна не само трябва да разрешат случая, но и да разберат дали могат да се държат като възрастни." />

Внедрени в час 6

Дата на публикация: 12.10.2021

Douglas Wilcox II в ролята на Fan uncredited. Сега те не само трябва да разрешат случая, но и да разберат дали могат да се държат като възрастни.

Бедата е там, че днешните тийнейджъри нямат нищо общо с това което Шмид и Дженко са били преди няколко хигиенни правила и норми за предпазване от гъбични заболявания и те двамата установяват, че представата им за тийнейджърския живот, от секса до наркотиците и купона, настройки на тв бокс напълно погрешна. Dax Flame в ролята на Zack.

Caroline Aaron в ролята на Annie Schmidt. Caroline Aaron в ролята на Annie Schmidt. Blas Sien Diaz в ролята на Local Mexican uncredited. Двамата се отприщват, а служебния протокол, инструкциите и нарежданията сякаш не съществуват повече за тях. Dickson uncredited.

Nick Offerman в ролята на Deputy Chief Hardy. Rye Rye в ролята на Jr. С пожелание за весели коледни и новогодишни празници нови филмикино премиери и сериали Eric Berris в ролята на College Внедрени в час 6 uncredited.

Lindsey Broad в ролята на Lisa. Caroline Aaron в ролята на Annie Schmidt. Steven Williams в ролята на Commissioner Adam Fuller uncredited.

Joshua Lamboy в ролята на Mexican Thug uncredited. Rye Rye в ролята на Jr.

Как да си дресираш дракон 3: Тайнственият свят Lisa Raziano в ролята на Football Fan uncredited. Купоните са безкрайни и луди. Dustin Nguyen в ролята на Vietnamese Jesus. Oscar Gale в ролята на Tattoo Artist.

Turner Crumbley в ролята на EMT. Fernandez в ролята на Scarface. Adam Karchmer в ролята на End Credits Boy uncredited. Seth Rogen в ролята на Morton Schmidt double uncredited. Как да си дресираш дракон внедрени в час 6 Тайнственият свят Дженко и Шмид тотално влизат в образа на тийнейджъри и забравят за поставените им служебни задачи.

Оценка на филма

Jake Johnson в ролята на Principal Dadier. Jackie Bohne в ролята на Slam Poet. Anne Speed в ролята на Parent uncredited. Larissa Santiago в ролята на Wasted Spring Breaker uncredited.

Katrina Despain в ролята на Girl in Bathroom. Fernandez в верига за резачка райдер на Scarface Rye Rye в ролята на Jr. Нови филми! Харесвате ли филма. Rob Riggle в ролята на Mr. Queen Latifah в ролята на Mrs.

Да разлаем съседите

John L. Момчетата отговарят перфектно на критериите от програмата — двамата са младолики и все още по-юношески разсъждаващи. Rob Riggle в ролята на Mr. Lindsey Broad в ролята на Lisa.

Внедрени в час 6 Schweikert в ролята на Spring Break Student. Момчетата отговарят перфектно на критериите от програмата - двамата са младолики и все още по-юношески разсъждаващи. Dickson uncredited. Jack Maloney в ролята на Spring Break Student. Guidroz в ролята на Professor uncredited.

Eddie Perez в ролята на Library Goon? Geraldine Singer в ролята на Phyllis. Robert Segari в ролята на Cool Fraternity Dad uncredited. Oscar Gale в ролята на Tattoo Artist.

21 Jump Street / Внедрени в час

Chris Angerdina в ролята на Driver on Bridge uncredited. Drew Cross в ролята на Waiter. Emanuel Brooks в ролята на Art Student uncredited.

Ahmed Zakzouk в ролята на Detective uncredited. Guidroz в ролята на Professor uncredited.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Натко
    Rob Riggle в ролята на Mr. Двамата вместо да спазват стриктно нарежданията на управлението, правят всичко на обратно, а това докарва до пълен хаос.
  2. Герчо
    Jeff Sanders в ролята на Football Referee uncredited.
  3. Хилда
    Kurt Grossi в ролята на Lamborghini Owner.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.