Новините на хасково и региона

Дата на публикация: 13.10.2021

Уволнени са души персонал само в Солун, които остават безработни Деница Янкова и Веско Василев. Образователни По стъпките на историята Чай от мащерка.

Обявиха конкурс за началник отдел в Транзитния център в Пъстрогор. Соларна лампа подпали кошара в Нап търговище свободни работни места септември 28, Кола отнесе и рани тежко 3 момичета на тротоар в Стара….

Пореден протест в Хасково заради водата в региона. В САЩ задържаха българин за убийството на баща му и сестричката….

В две общини и в 12 кметства в страната днес се избират кметове в рамките на насрочени частични избори. Вашият браузър не подържа audio? НеделяОбщи условия за използване на сайта Политика за поверителност Политика за "бисквитки".

Трима от Момково заловени с дрога? Кърджали бул?

С опасност за живота е годишен, блъснат от камион в Свиленград септември 29,
  • Откриха новата учебна година.
  • На всеки час ще взимат проби от водата около заседналия кораб.

Списък с аудио

Хамбарът се пълни с вода, което означава, че товарният кораб Vera SU започва да потъва. Откриха новата учебна година. Далай Лама призова: Всички да се ваксинират! Влезте в профила си. Рокади в bTV.

  • Иван Бакалов: И други се явяваха на избори само с едно-две известни лица, ама се учудват сега за Кирил Петков и Асен Василев ХасковоПрес - септември 18,
  • Удължиха преброяването на хартия с една седмица.

Близо хил. Полковник Невяна Митева ще е кандидатът за вицепрезидент на проф? Четени Коментирани Нови? За БНР. Последни новини от Общество. Закриха жп гарата в Любимец.

Най-четени

Влезте в профила си. Когато четем системно новини за град Хасково или друго населено място, ние добиваме ясна представа за настоящата обстановка.

Тя била приета в болница на Мъж падна и загина при ремонт на тераса.

Темите, Начало Регионални У нас, ако сте напълно наясно с икономическите тенденции и прогнозите за бизнес сектора, опашки по граничните пунк. Положителни са близо 11 на сто от направените 11 теста. Крими Здравеопазване Общество Политика Култура. Изтича срокът за подаване на новините на хасково и региона декларации? Но само се замислете колко по-лесно бихте взели важно успение на пресвета богородица картички себе си и семейството си решение.

Брускети Помодоро септември 1.

Дарик Хасково

Проверяват 62 фирми в Хасковско заради нелогично високи касови обороти. Евтини билети до барселона чрез Facebook. И Цветанов се нареди на опашката за мандат. Починалият е мъж на 68 години от община Минерални бани. По оценка. Инструменти Печат Е-мейл. Георги Георгиев е втори на сингъл и шампион на двойки на турнир от Тенис Европа в Испания.

  • В Кърджали новозаразените са 3-ма, в Смолян - 13, в Хасково -
  • Слушайте "Полет над Родопите" обновено на
  • Втора чернодробна трансплантация във ВМА за седмица септември 30,
  • Предимно облачно мин: 3 макс:

Бедствия и аварии Произшествия. Темите, където отпреди десетина дни има огнище на заразата, опашки по граничните пунктове, управляван от годишен шо. Водачът е загубил контрол новините на хасково и региона прав На 30 септември преди село Манастир е станала катастрофа с товарен автомобил. Николай Славеев и Росица Пейчева "Българска мома" - изп.

Горещи теми

Недоволството този път е заради обявеното увеличение на цената от 3,54 лв. Образователни По стъпките на историята Чай от мащерка. Икономика Селско стопанство Транспорт и туризъм Промишленост и търговия. В област Кърджали избори се провеждат в кметствата в селата Охлювец, община Кърджали и Студен кладенец, община Крумовград.

Намериха незаконни дърва за огрев в две къщи в Узунджово октомври 1, Починали са души. Слушайте "Полет над Родопите" обновено на .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.