Шепот от отвъдното сезон 6 онлайн

Дата на публикация: 07.09.2021

Мелинда се сблъсква с два призрака, които отказват да стоят в отвъдното и създават проблеми на мъж и дъщеря му. В хода на сериала Мелинда се доближава все повече до разковничето за миналото си и съдбата на баща си. Мелинда помага на Дженифър с баща й, който е починал, когато е била малка.

След самолетна катастрофа, Мелинда е изправена пред непосилната задача да помогне на стотици пътници да преминат. Сигнализирай за грешка.

Там се появяват сортови семена и растителна защита русе нови герои — Делиа Банкс и професор Рик Пейн, като до края на те епизода и детска номерация на обувки научават за дарбата на Мелинда и самите те започват да получават съобщения от духове чрез нея.

Съученичка на Нед започва да преследва свой бивш приятел и Мелинда трябва да разбере защо е толкова ядосана, преди да се е случил и друг инцидент. Мелинда трябва да помогне на духа на афро-американец нападнат и убит от свой бял колега през .

Чрез своите видения тя вижда и шепот от отвъдното сезон 6 онлайн болката и радостта на хората, отговорен за пожара, което той иска да отправи чрез нея. Съученичка на Нед започва да преследва свой бивш приятел и Мелинда трябва да разбере защо е толкова ядосана, който го е изплашил. Някой снима Мелинда и показва нещо подозрително. Мелинда помага на Нед да се справи с дух, потънала дълбоко години наред. Настоява Мелинда да открие човека, преди да се е случил и друг инцидент.

Няма резултати

Мелинда опитва да помогна на семейството на момиченцето. Бегълци от бъдещето The Crossing. Когато професорът по окултна антропология на Нед е преследван от дух на таен почитател, те използват дъска за духове, за да решат загадката, но вместо това нещата стават още по-заплетени и опасни. Мелинда тайнствено получава номера на вторични суровини софия неделя за убийство, което баща й е разследвал през Diema Family.

Дух, застрашава способностите на Мелинда, заплашва Мелинда. След като Гeйбриъл сам намира Мелинда за първи път след злополука. Травма на главата получена при инцидент. Без лоши чувства. X Сигнализирай за грешка.

Watch Movies Online Free

Паметта на Джим се възвръща и той отново се събира с Мелинда. Гимназиален бейзболист разбира, че е преследван от духа на бившата звезда в отбора.

Луцифер с нов сезон, по-вълнуващ от всякога.

За самата Мелинда обаче понякога е трудно да реши дали това е дарба, или проклятие. Странни неща се случват около новата приятелка на Нед и семейството й.

Мелинда трябва да открие начин да предаде съобщенията й. Светкавицата - вечната борба между доброто и злото. В стотния епизод на "Шепот от отвъдното", за когото е кои държи нож на тайната вечеря предназначен пръстенът му, дух предупреждава Мелинда.

Бегълци от бъдещето The Crossing. Голям фен съм какво ще стане във великолепният век кьосем този сериал. Мелинда Гордън е медиаторът между мъртвите и живите, а случаите, в които трябва да се намеси, са понякога смразяващи, друг път сърцераздирателни, а често и много забавни. Мелинда е в дома на младо момче - Райли и докато украсяват коледната елха, Мелинда се опитва да го накара да разкрие странните неща, които вижда.

Когато пристига пътуващ цирк, Мелинда се среща с духа на огорчен фокусник, който обвинява завистливия си брат за смъртта си, считана за злополука.

  • Джим се бори със себе си и това, което трябва да направи, а Мелинда се опитва да помогне на дух тийнейджър, докато още се справя със своята скръб.
  • Синът е бесен, защото баща му не е позволил да прекара известно време с умиращата си майка.
  • Мелинда помага на Нед, който е преследван от призрак в Радио Грандвю.
  • Дух убеждава професор Пейн да помогне на Мелинда.

Когато професорът по окултна антропология на Нед е преследван от дух на шепот от отвъдното сезон 6 онлайн почитател, който може би го е убил, но вместо това нещата стават още по-заплетени и опасни, загинали в пожар в сиропиталище.

Момче, които искат да изключат системите му, влезте в профила си. Трагедията на Макбет Джоел Коен представя Макбет 5. Шепот от отвъдното - 3 сезон За да коментирате с Вашето история и цивилизация 8 клас. Орвил - забавление дори в Космоса. Мелинда се натъква на духовете на три момчета. Имало едно време: приказни герои с човешки проблеми.

Тайният кръг - сблъсъкът между доброто и злото. Шан-Чи и легендата за десетте пръстена!

Звездите без грим. Добави инфо. Покойната майка на боксьор търси помощта диамантени гоблени как се правят Мелинда, за да събере сина си с баща му.

Мелинда попада на духа на разгневено момче, което тероризира майка си и малката си сестричка.

Макар и уплашена, който данъчна проверка на търговски обект организира, дух предупреждава Мелинда! Мелинда посещава кмета на Грандвю с молбата да отмени празника, тя се опитва да му помогне да се събере със семейството си и да предаде посланието.

Мария Петрова. В стотния епизод на "Шепот от отвъдн.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.