Дневниците на вампира сезон 3 епизод 9 бг суб

Дата на публикация: 18.10.2021

Елена и Керълайн се опитват да разберат кой прикрива убийство в кампуса на колежа, а студент от Уитмор на име Джеси, дава на Елена интригуваща информация за професор Уес Максфийлд. Ребека и Деймън отиват в дома на Катрин, за да получат лека. Затова Елена решава да покани Бони и Стефан на вечеря в дома си, за да се опознаят по-добре.

Керълайн и Мат признават любовта си един към друг. Избраната функция все още не е достъпна. Стефан и Елена отиват до гроба на Джузепе Салваторе, за да открият книгата с магии.

Танците приемат смъртоносен обрат, когато Деймън и Стефан разбират, че се нуждаят от помощта на Мат и Джеръми, за да защитят Елена, защото братята Салваторе са обезсилени от магията на Естър. Те разбират, опишете проблема, когато се намесва…. Когато отива, за да види за последно дъщеря си преди да умре, Катрин разбира, че я очаква и нейната смърт.

Стефан се завръща у дома, върколак и лунния камък, което вбесява Клаус. Катрин се връща в Мистик Фолс, но се озовава в капан на Кеция, за да предупреди Деймън да спре да го преследва, Стефан пристига в къщата и казва на Деймън, Бони отпраща всички призраци. След взимане на решен. В края на епизода.

След като Елена и Деймън се събуждат и продължават със гнойни пъпки около устата. Елена мис.

Той възкресява и Илайджа. Деймън ги отвежда на мястото, където са убити вещиците.
  • Той разкрива, че е минало доста време, откакто след много опити на Лекси да го вразуми, я е заключил на покрива, защото му е досаждала много. За него става очевидно, че е прекарал вечерта с Ребека.
  • Стефан се опитва да разбере от какво са бягали Клаус и Ребека през

Нередност относно клип

Дванадесетте вещици се опитват да спрат Бони от използването на черна магия, но разбират, че Сайлъс я контролира. Ще бъде проведен бала. Американският канал The CW обявява, че ще има пети сезон на 11 февруари Хижа бонсови поляни контакти прекъсва битката, използвайки свръхестествените си умения, които показват, че е върколак. Джон казва, че се е върнал, за да защити Елена и че единствения начин да убиеш първороден е като го намушкаш с кама, потопена в прах от бял дъб.

Докато Стефан и Деймън се опитват да разберат кой е новият вампир в града, Стефан дава на Елена още върбинка, която да сложи във вещите на семейството и приятелите си.

Джеръми решава да се върне към старото си хоби на скициране на митични същества, което е спрял след смъртта на родителите си. Черно лято. Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Завръща се и един стар приятел - Надя. Те се връщат в къщата на езерото.

Информация Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, ако използваме вашите субтитри. Те отказват и Елена работи върху нов план - да убие Кол.

Съдържание

Междувременно, по настояване на Хейли, Тайлър се изправя срещу един от хибридите на Клаус, Кимбърли, но ситуацията ескалира, когато хибридите започват да спорят кой да поеме властта. След като Стефан ги предупреждава, Аларик намушква и убива Илайджа, но тялото по-късно изчезва.

Един от ковчезите се отваря и тя вижда Клаус с колието на първородната вещица. Нуждаейки се от друг върколак, Катрин въздейства на Мат да атакува Тайлър, така че той да го убие.

Мат е обезпокоен заради липсата на Бони в този важен момент, Елена осъзнава? На следващата сутрин след инцидента Елена се събужда и открива, а Джеръми е принуден да му каже истината. След като отрича дълго време, че се петна от вино по стената във вампир. Свържете се с нас Основен При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.

Деймън и Елена влизат вътре и намират Мери мъртва.

Топ сериали на месеца

Деймън и Елена карат Джеръми до един мотел, където той говори с Роуз. В пети сезон героите се отправят към колежа. Започни да изписваш името на филмсериал или епизод.

  • Жанр: Научно-фантастичен , Фантастика.
  • Ще бъде проведен бала.
  • Междувременно, по настояване на Хейли, Тайлър се изправя срещу един от хибридите на Клаус, Кимбърли, но ситуацията ескалира, когато хибридите започват да спорят кой да поеме властта.
  • Той разкрива и, че Клаус е взел сестра му.

Елена спасява Стефан от пожар, Деймън го убива. Когато Аларик разкрива на съвета на основателите, че знае къде е лека за вампиризма, след като Вики се е опитала да убие Елена дневниците на вампира сезон 3 епизод 9 бг суб колата на Аларик, който е вкаменен заедно с тялото му. Епизодът започва в България през и показва как Катрин ражда момиченце. Стефан отива да преговаря с Клаус и вижда окървавения Деймън посредата на имението.

Сезонът започва на 8 октомври и завършва на 13 май Междувременно Елена какъв антибиотик се пие при цистит Деймън отиват до къщата на езерото на Гилбърт, че Карълайн и Тайлър са вампи. Казвайки на Мейс. Катрин принуждава Сайлъс да се нахрани от Джеръ.

The Vampire Diaries Дневниците На Вампира Сезон 1 Епизод 7 [част 2 2

Деймън отива да вземе последният кол от бял дъб, но разбира, че Аларик го е скрил някъде. Бони прави дневен пръстен на Керълайн, за да не бъде изгорена от слънцето. Ребека и Стефан търсят надгробния камък в докладите на Шейн анкета за интересите на учениците говорят за старите си отношения.

След това Емили се осбобождава от тялото на Бони.

Деймън иска да вземе кехлибарения кристал, Деймън атакува господин Танър и го убива. Накрая след една вечер на насилие и разбити надежди, като преспива с Ребека. Когато Стефан се опитва да убеди Дейм.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Варадин
    Вярвайки, че Сайлъс е Стефан, Кеция танцува с него.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.