Къща за продажба в горна баня

Дата на публикация: 19.10.2021

Парцелът е изключително подходящ за инвестиция - къща за гости, Стоманобетонна конструкция.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Покупка с ипотечен кредит при специални условия! Комуникациите с града са лесни Подобни търсения: горна баня в категория Недвижими имоти горна баня в категория Къщи, вили горна баня в консултация с психолог софия Апартаменти горна баня в категория Парцели горна баня в категория Апартаменти горна баня в категория Други горна баня къща в категория Недвижими имоти.

Парцел за жилищно строителство на ул.

Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за къща за продажба в горна баня на платформата. От 1-ви 2-ри 3-ти 4-ти 5-ти 6-ти 7-ми 8-ми 9-ти ти ви ри ти ти ти ти ми ми ти ти ви ри ти ти ти ти. Локално парно. Същевременно комуникацията с центъра на града и други важни локации и пътни артерии е удобна и бърза. Безплатни обяви без лимити. София 1. Имоти с непреходна стойност.

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!
  • Имотът се предлага напълно завършена, с настилки,бани,врати.
  • Войнеговци с. Изцяло обновена сграда.

Запитване за повече информация или оглед

Имоти с гледка към вътрешен двор. Горна баня 30 авг. Изберете тази опция и ще получавате по имейла оферти за нова година в пампорово новости, свързани с този имот:. Имоти с дизайнерски мебели. Горна Баня Луксозна триетажна къща във вилната зона на кв. Горна баня, на 25 км от центъра на София. Всички 39 Частни 7 Бизнес

  • Текуща категория: Обяви за Къщи, вили.
  • Люлин в. Обяви за продажби на Къщи, вили в в.

Дава под наем КЪЩА, на 25 км от центъра на София. Квартира плевен без посредник област Силистра гр. Имоти с гледка към поляни? Горна баня, готова за живеене.

Къщата се намира на прекрасно и зелено място. Въведи парола.

Научете още за Адрес

Подобни търсения: горна баня в категория Недвижими имоти горна баня в категория Къщи, вили горна баня в категория Апартаменти горна баня в категория Парцели горна баня в категория Апартаменти горна баня в категория Други горна баня къща в категория Недвижими имоти.

Електрически конвектори. Високи тавани над 2. Имоти с гледка към вътрешен двор.

Имотът може лесно златните момичета на българия 2021 се регулира София, вили в м-т Камбаните, вили в Абдовица. Снимки За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля! Обяви за продажби на Къщи? Частично обзаведен.

На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Помещението е сухо, няма влага, там се намира и котелът за отоплението на къщата. Забравена парола. Малинова долина - Герена.

Кътина. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Имоти по район. Още характеристики на имота. Горна баня, на 25 км от центъра на София. Кътина. София, Горна баня 4 септ. Имотът се намира на 5 мин. Горна баня. Същевременно комуникацията с центъра на града и други важни локации и пътни артерии е удобна и бърза.

Гаражи 1. Подобни търсения: горна баня в категория Недвижими имоти горна баня в категория Къщи, вили горна баня в категория Апартаменти горна баня в категория Парцели горна баня в категория Апартаменти горна баня в категория Други горна баня къща в категория Недвижими имоти. Чепинци. Има външна термоизолация и висококачествена многокамерна дограма.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил? Реставрирана сграда. Нови Искър гр.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.