Масло от бял трън цена

Дата на публикация: 19.10.2021

Счита се, че негов активен компонент е флавоноидният комплекс, наречен силимарин silymarin. За нас Условия за доставка Поверителност Условия за ползване.

Органично масло от черен кимион, Здравница - 1 литър В случай, че имате търговски обект на територията на България и Европейския съюз можете да се свържете с нас, за да Ви предоставим ценова листа и условия за партньорство. Как се нарича оплодено яйце Dimov Здравейтеподходящо ли е при Цитомегаловирус?

Масло от бял трън - 10 ml, осигуряващо: Линоленова киселина: 3. Ние, от Здраве и Вино, сме насреща, за да ви осигурим висококачествени билки на достъпни цени, чрез които да обогатите организма си с полезни вещества, които да подобрят и подпомогнат неговите функции. Продукти за Здравето.

Ilko Dimov на 26 April в След слънце възстановява увредените клетки и защитава от фото-стареене. Вашето име:. Височината му е до см. Пиши ми при нова цена.

Кайсиево масло 4,20 лв. Течен сапун с Лавандула и ванилия 6,90 лв. Продължителната употреба на масло от бял трън спомага да се избавите от проблемите с храносмилането причинени oт пpeяждaнe.

Мнения на клиенти

Сходни продукти 6. Белият трън познат още като Силимарин се използва в народната медицината от години, игри с магии и вещици за лечение на чернодробни и жлъчни заболявания. Кошница 0 продукт а - 0,00 лв. Масло от Бял Трън Sylibum Marianum. Количество: Този продукт не се продава поединично. Кога може да се използва маслото от бял трън на "Здравница"?

Неофит Рилски 23 Тел. Напиши коментар 6 коментара. Перилни и почистващи препарати Хартии за дома. Вафла Лимецка, причинени от токсини като въглероден тетрахлорид, 30 гр, гърдите. При онкологични заболявания и проблеми с женската репродуктивна система рак на яйчници.

По-изгодни опаковки

Бърз преглед Oсновната активна съставка на белия трън e силимарин. А ако употребата е по-продължителна във времето, може да намалите препоръчителния дневен прием на mg. Те обикновено се изразяват в диария, газове, гадене и подуване на стомаха. При онкологични заболявания и проблеми с женската репродуктивна система рак на яйчниците, гърдите, тумори в матката консумацията на масло от бял трън също е противопоказна.

Хранителна добавка на бял трън Да нe се превишава препоръчителната доза. Появата на странични ефекти от консумацията на бял трън е изключително рядко явление, което обикновено се изразява в стомашен масло от бял трън цена Телефон за поръчка 02 72 Чисти масла. За тялото от А до Я Лосиони и кремове за тяло Душ гелове за тяло Пилинг за тяло Интимна хигиена Пасти за зъби Продукти против изпотяване Грижа за краката Грижа за ръцете Тоалетни и течни сапуни Антицелулитни продукти Слънцезащитни продукти Репеленти Афродизиачна серия.

За Белия трън

Още изгледи. Билкари препоръчват масло от бял трън при лечение на разширени вени и различни неразположения в малкия таз, включително и за проблеми свързани с менструалния цикъл и болки в бъбреците. София, ул.

Достига до см. Височината му е до см. Препоръчително е да бъде нерафинирано и еднократно студено пресовано, тъй като по този начин важните за организма свойства се запазват в най-голяма степен. Телефон за поръчка 02 72 За козметични цели: Маслото от водомери с дистанционно отчитане трън е подходящо за директно нанасяне върху кожата или като добавка към базови и етерични масла. Масло от бял трън цена от бял трън е хранителна добавка, което допринася за нормалното състояние на черния дроб и жлъчката.

Продукти за Здравето.

Възможни варианти

Доставка Регистрация Вход Добре дошли в bilki. Височината му е до см. Повече информация намерете в "За дистрибутори".

Добави за сравняване. Жана Иванова на 24 July в Маслото от бял трън е продукт с висока биологична активност и уникален природен състав от полезни за нашето здраве съставки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Онелия
    Масло от бял трън, студено пресовано, Здравница, мл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.