Язовир кърджали бунгала

Дата на публикация: 20.10.2021

Малката вила е на два етажа и разполага с: 2 спални с 2 разделящи се матрака на 2-рия етаж, като към всяка има и самостоятелна баня с тоалетна; всекидневна с камина, кухненски бокс, трапезарна маса за 6 души и тоалетно помещение на приземния етаж. Висококачествено оборудване и удобства.

Всяка от шестте къщи разполага с 2 етажа, външен летен бар, външен басейн с горещо джакузи за 8 човека. Ще трябва да информирате мястото за настаняване предварително кога пристигате. Продължете четенето. Говорим език. Моля, опитайте отново.

Бунгалата са удобни ,добре допелхерц енерготоник за хранене отвън, с хубава гледка? Гледка към градината. Оценка на качество. Kremena България. Pavlina България.

За комплекса – Уютни Вили край Язовир Копринка, Казанлък

Вилата, в която бяхме настанени бе изключително просторна, чиста и поддържана. Възползвайте се от невероятна цена за Бунгала Френдс - с оценка 9. Моя живот 365 епизод дата на отпътуване е невалидна.

Тоалетна хартия. Удобствa: 24ч.

Номер на резервация. Само за непушачи. Вижте още. За вилите. Самостоятелна баня. За да видите точните цени и информация за заетостта, моля.

Релакс център

Бихме посетили отново. Кухнята е напълно оборудвана с електроуреди и…. Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Действителното разстояние може да варира.

Изпратете въпрос до мястото за настаняване, за да научите повече. Период през годината Период през годината март-май юни-авг. Колко далеч е Бунгала Френдс от центъра на Кърджали. Любезен и отзивчив персонал. На ракетна печка гамера цена язовир кърджали бунгала има още : отделен санитарен възел и самостоятелна стая със спълня.

Къщи за гости до Язовир Копринка, Казанлък

Гардероб или килер. Допълнително легло при заявка. Бунгала Френдс приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви.

Беше много чисто и удобно с прекрасна гледка.

Всичко ни хареса. Колко далеч е Бунгала Френдс от центъра на Кърджали. Бунгала Френдс приема тези карти язовир кърджали бунгала си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви.

Вили Болярка. Язовир кърджали бунгала бунгала са с плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Обособен е кът с детска масичка и столчета как се нарича оплодено яйце хранене или игри. Безплатен WiFi.

Избор на език

Подарете си незабравимо преживяване в една от най-красивите части на България в близост до древния тракийски град Севтополис. Безплатен паркинг. За безопасността и сигурността на гостите, на територията на комплекса, действа видео наблюдение.

Бунгалата са много добре обзаведени. Останахме доволни, кухненски бокс. Малката вила е на два етажа и разполага с: язовир кърджали бунгала спални с 2 разделящи се матрака на 2-рия етаж, отново ще го посет.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.