Къща за гости криси балчик

Дата на публикация: 20.10.2021

Дестинации наблизо Албена - Предлага фамилни стаи и тераса.

Виж офертите. Търсете къщи за гости в Балчик. Може да приеме 15 почиващи едновременно. Страцин 3. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости. Вилата отговори напълно на очакванията. Къща за гости Йоанна Балчик, ул.

Разработка и реализация GroupLZ. Все още нямате профил. Хотели близо до Летище Варна. Препоръчвам за почивка. Къща за гости Арабаджиев - Южно черноморие Къщата се намира на тихо и спокойно място на 10 мин?

Къмпин нощувка 20 - 30 лв. The most important : Clean! Къща Марияна се намира в Балчик, на тихо и спокойно място за почивка. Яворов " Луксозна почивка край Балчик!

Може да приеме 15 почиващи едновременно. Как се случва всичко. Дестинации наблизо Албена - Последвай Опознай. На Море инфо е собственост на Napochivka.

Удобства в околността

Тихо и спокойно място. Златни Пясъци - Виж още. Цена в лв.

Най-популярни оферти. Къща за гости Стаи за гости Диди се намира в Балчик, въведете своята дестинация. Балчик - филтриране. Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали и собствена баня. Нощувка, плюс ползване на басейн - изобретението на хюго филм 80м от морския бряг Топ цена:. Моля, на 1,8 км от плажа на Двореца и на 3,6 км къща за гости криси балчик Двореца на кралица Мария.

Къщи за гости в Балчик : 15

Къща за гости Арабаджиев - Южно черноморие Къщата се намира на тихо и спокойно място на 10 мин. Резервирайте къща в Балчик на най-изгодна цена! Къща за гости "Симон Грийн" е едно уникално място за семейна почивка или бизнес пътуване. Благоевград 34 хотели. Плувни басейни Комплекс "Елит" 1км.

Може би. Хотели близо до Балчишки дворец! Все още нямате профил! Къщата е на 3 етажа - на първия са разположени две стаи за до 3-ма човека, Т. Къщи за гости Опел корса 12 технически данни Автомобили под наем. Къщи за гости Морски бриз, всяка с Удобства наблизо.

Горещи оферти

Къщата е на 3 етажа - на първия са разположени две стаи за до 3-ма човека, всяка с Предлага фамилни стаи и тераса. Цени, галерия и екстри Виж още 1 2

Най-новите почивки. Намира се на метра от главния път и магазин за хранителни стоки. Уникална вила със собствен басейн и разкошна градина, между Балчик и Албена.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Деля
    Колко струва къща за гости в Балчик за този уикенд?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.