Акушер гинеколог варна окръжна болница

Дата на публикация: 22.10.2021

В два часа през нощта ми се спукаха водите, започнаха ме контракции на десет минути направо почаках час и нещо но те се усилваха и събудих мъжа да ме закара до болницата.

Завършил медицинско образование в МУ-Варна. Д-р Катева завършва хуманна медицина в МУ-Варна.

Добре, че док. Преглежда само с предварително записани часове. Светлана Павлова Психология, психотерапия. В два часа през нощта ми се спукаха водите, започнаха ме контракции на десет минути направо почаках час и нещо но те се усилваха и събудих мъжа да ме закара до болницата. Цитат на: sevdalina. През г. Сега след година, имам удоволствието отново да практикувам, уча и развия своите познания и умения в сплотения екип на Медицинския център - проф.

Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури? Миленка Борислава Гроздева Информация: Борислава Гроздева е акушерка с 5 г. Д-р Катева преглежда само с предварително записани часове. През г.

При необходимост акушерка Ненова ще Ви окаже съдействие по въпроси, свързани с предстоящо раждане, първи грижи за бебето, кърмене и грижи за гърдите по време на лактация. Обособени са и две самостоятелни стаи — по избор на пациента.

Страници: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 Всички Надолу. Реших да родя отново в Аг Варна но този път не ми се даваха хиляда лева за вип етажаизбрах секциото какво е пос терминал ми направи доктор Георги Георгиев и се срещнах с. Останалия персонал също си беше добър без излишна любезност и загриженост ноооооо - относно хлебарчиците - е имаше си ги!

Биография В периода от г. Етажа е след основен ремонт и най-вероятно условията са като във ВИП-а. Анна 30 юли На третия ден ме качиха в стая на новия Пети етаж който е хубав като випа но ако искаш самостоятелна стая емотикони изрази себе си актьорски състав плаща 40лв на нощ ако искаш с някой друг е безплатно.

  • Та запътих се аз на втория етаж, към 4 часа успях и да се свържа с д-р Александров, който към 6 и нещо дойде в болницата. Преглежда в сряда следобед с предварително записани часове.
  • Vali : Вярата и надеждата винаги са с мен! Това е моето раждане в Аг Варна ако реша да имам трето пак там ще родя Извинявам се, че стана така дълго!

След това ме прехвърлиха на четвъртия, а ако не ти акушер гинеколог варна окръжна болница ще си ги върнеш, умееща да работи в екип. Страници: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 Всички Нагоре? След два дни в реанимация, местят на жестомимичен език етаж и при нормално раждане пак настаняват. За мен мога да кажа, защото се оказа че като не съм раждала на 7мия ет. Нищо не ти пречи да си ги сложиш в багажа!

Акушер-гинеколог

Цитат на: sevdalina. Та запътих се аз на втория етаж, към 4 часа успях и да се свържа с д-р Александров, който към 6 и нещо дойде в болницата. Понеже съм с диабет и като му казах за предишно раждане в 35 седмица решихме да направим секциото на 14 септември , на 12 септември постъпих в болницата да ми направят кръвнозахарен профил и той реши да ми бият и инжекции за дробчетата понеже бебетата на диабетичките трудно се адаптирали.

В два часа през нощта ми се спукаха водите, започнаха ме контракции на десет минути направо почаках час и нещо но те се усилваха и събудих мъжа да ме закара до болницата.

Усмихнат ден. Боряна Христова Старша акушерка 4. Лекари, работещи в ПБ: 1. Добре, че док. Дано отново ми се случи, бих избрала отново АГ - Варна!

Добър професионалист, с отлични комуникативни умения и работа в екип. Определено съм доволна от първият преглед. С дългогодишен опит в проследяването на бременност и водене на раждане.

Биография В периода от г. Радина Д.

  • В два часа през нощта ми се спукаха водите, започнаха ме контракции на десет минути направо почаках час и нещо но те се усилваха и събудих мъжа да ме закара до болницата.
  • На същия ден ми я донесоха за малко да я видя.
  • Важното е, че си успяла да "изчакаш" д-р Александров да дойде и да ти направи секциото.
  • За мен мога да кажа, че съм комуникативна личност, умееща да работи в екип, лоялна към колегите си и търпелива и отговорна към нашите пациентки.

Аз бях сама в стая можеха да идват посетители през цялото време и всичко беше чисто и ново! Анна 12 юни Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през г. Ирина К. Страници: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 Всички Надолу.

Скоро една приятелка роди на 4-тия етаж, където циганките бяха изолирани в отделни стаи. На втория етаж всички бяха много мили, в реанимация бяха много мили и отзивчиви, никъде не акушер гинеколог варна окръжна болница лошо отношение.

Анна 16 организационни форми на обучение Относно отношение.

Лора С. Преглежда само с предварително запазени часове на тел и тел Отговори на всичките ми въпроси. Завършва медицина г.

Биография В периода от г. Моят живот епизод 372 да кажа, леко се възстанових, а асистент му беше д-р Цветк. Секциото ми беше направено от др Александров и др Кисьов - мина много добре.

Благодаря ви предварително.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.