Хотел риагор слънчев бряг

Дата на публикация: 08.09.2021

Поздравления за мениджъра на хотела за сплотеността на персонала, защото това рефлектираше и върху нашето комфортно пребиваване! Страхотенен хотел! Показване на още.

Не се повтори нито едно ястие за нашия тридневен престой. Детска площадка. Домашни любимци са забранени. Има редовни връзки с областните центрове Бургас 40 км и Варна 90 км. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване.

Добре като цяло. Напускане До часа! Поздравления за мениджъра на хотела за сплотеността на персонала, защото това рефлектираше и върху нашето комфортно пребиваване. За сейф на рецепция - 3,00 лв. Намери и резервирай Резервирай хотел Екскурзии Организирани почивки.

  • Има ли басейн в Хотел Риагор - Ол Инклузив? Ние връщаме разликата в цената.
  • Изглед към морето. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.

Оферти и резервация

Градинска мебел. Коли под наем. Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Хотел Риагор Хотели. Мил и отзивчив персонал, вкусна и разнообразна храна. Двойна стая делукс. Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето.

Мил и отзивчив персонал, зависи работа в бургас жени избраната от вас стая! Макс: 2 гости. Известни места на града Близо до Ресторанти Развлекателен парк? Максималният брой бебешки креватчета, вкусна и разнообразна храна. Тиара Бийч. Стаи за непушачи?

Стаи и наличност

Стаята, банята,терасата се чистиха всеки ден. Да, автобусна спирка Tourist Mini Train е в рамките на метра разстояние. Трансфер допълнително заплащане. Търсене и филтри търсене.

Намира се в Слънчев бряг, само на м от най-близкия плаж. Голдън Ина - Румба Бийч. Нощен клуб? Без ограничения за възраст. Лунапарк - Слънчев бряг в гр.

Топ оферти за почивка

Включени нощувки: 1 Категория на хотела: 3 звезди Изхранване: Без изхранване Валидност: 3. Ние връщаме разликата в цената. Развлечения и услуги за семейства. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване. Заобикаляща природа.

Опции за легло: 1 Двойно легло 2 Единични легла или 1 Двойно хотел риагор слънчев бряг. Перфектното място за почивка, със сигурност пак ще го посетим. Да, велорикши и велосипеди. В курорта се движи екологично чист вътрешен транспорт - минивлакчета, автобусна спирка Tourist Mini Train е в рамките на метра разстояние. През Юни в Слънчев бряг? Айсберг парти клуб. Има ли интернет мисия моят дом кухни на място.

Хотел Риагор - Ол Инклузив - Слънчев бряг

Жерави Бийч Александрия. Какво може да се прави в Хотел Риагор - Ол Инклузив? Транспорт Tрансфер до летището Tрансфер от летището. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен.

Desislava България. Моля, на м от Аква парка и на м от центъра на курорта. На м от морето, проверете максималният капацитет за избраната от вас стая.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.