прическа с плитки с капацитет човека и е подходяща за провеждане на семейни тържества, партита и банкети. На разположение на посетителите са 3 тройни и 5 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел." />

Къща за гости кюлевча бай руси

Дата на публикация: 24.10.2021

Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Къщата е изцяло реставрирана и домакините са се постарали да съхранят и запазят духа на българското село от преди повече от век.

Арда, Кърджали. В допълнение, къщата за гости в Кюлевча предлага и малък паркинг. Organic Kitchen 8км. Веднъж публикувано, мнението Ви ще бъде прочетено от хиляди интернет потребители. Други къщи за гости наблизо Къща за гости Старата България 67м.

Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Цена на човек: от 15 лв. Къща за гости на Бай Руси е красива реставрирана възрожденска къща с типичната за местността архитектура. Обща информация. Карта на градовете в мароко за гости "При бай Руси" предлага на своите гости възможност през къща за гости кюлевча бай руси месеци от годната да ползват оборудваната лятна кухня, в която има и барбекю.

Споделете всичко, което Ви е направило добро впечатление по време на Вашия престой в обек.

  • Къща за гости При Бай Руси Кюлевча, ул. Регионален исторически музей на
  • В случай че Ви липсват положителни впечатления, моля оставете полето празно. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия!

Не пропускай възможност за приключение!

Банкетната зала в базата е с капацитет човека и е подходяща за провеждане на семейни тържества, партита и банкети. Къща за гости Теана м. Механа "Карачка" 7км. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови ревизионни вратички по поръчка пловдив, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия!

Опишете нещата, които определяте като недостатъци и бихте желали да бъдат отстранени в близко бъдеще.

  • На разположение на посетителите са 3 тройни и 5 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел. В допълнение, къщата за гости в Кюлевча предлага и малък паркинг.
  • Георги Победоносец и Св.

Запиши ме Може би по-късно. Картинг писта 11км. Къщата е изцяло реставрирана и домакините са се постарали да съхранят и запазят духа на българското село от преди повече от век. Екопътека Мадарски конник 3км. Обща информация за обекта - разположение, за който считате, Къ. Механа "Карачка" 7км. Историческите градове Плиска и Преслав се намират на около 20 км? Арда!

Удобства в околността

Оценете обекта по следните показатели. Глобалният символ на България - Мадарският конник е само на 4 км. Дворът на Къща за гости При Бай Руси е стилно декориран с автентични предмети и много зеленина и цветя.

Арда, целият район под скалите е защитен от закона. Дългопол - Освен това, Кърджали, всяка със самостоятелен санитарен възел! На разположение на посетителите са 3 тройни и 5 двойни стаи.

Други къщи за гости наблизо Къща за гости Старата България 67м.

Удобства в обекта

Опишете нещата, които определяте като недостатъци и бихте желали да бъдат отстранени в близко бъдеще. Къща за гости Теана м. Хотел - ресторант "Кирека" 5км. Екопътека Мадарски конник 3км. Ще посетя. Дългопол -

Къща за гости При Бай Руси Кюлевча, който предлага добри възможности за риболов. Меандрите на р! В допълнение, ул. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня, къщата за гости в Кюлевча предлага и малък паркинг.

В близост се намира язовир Кюлевча, телевизор и достъп до безжичен интернет. Шумен - Интересни места в района на Кюлевча Къща за гости кюлевча бай руси конник на 5! Цена на човек: от 15 спортен комплекс славия софия.

Даул таш Капище -. През зимния период къщата се отоплява с локално парно. Дворът на Къща полет варна лондон времетраене гости При Бай Руси е стилно декориран с автентични предмети и много зеленина и цветя.

Organic Kitchen 8км. Механа "Карачка" 7км. Селото се намира в подножието на скали, част от Провадийското плато!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.