Игри открий числата забавни

Дата на публикация: 16.09.2021

Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2. Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Събиране до

Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 56 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Тест за проверка на изходно ниво Десетични дроби.

Топ игри Игри с класация Игри за двама 3D игри. Събиране и изваждане Жаба Жабурана. Умножение и деление на обикновени дроби.

Урок за 3 клас Деление с остатък. За Момчета. Степен с естествен показател. Успоредни прави. Тестови задачи с десетични дроби.

За Момичета. Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Преди това обаче се налага да свършиш малко работа.

Развлечения в свободното време

Симетрала и ъглополовяща в триъгълник. Тестови задачи с десетични дроби. Изваждане до 20 Игра на английски със стрелба за 1 клас. Метод на математическата индукция за доказване на неравенства Подготовка за класна работа по математика за ученици от 5,6 и 7 клас Намиране на неизвестен множител, делимо и делител.

Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9.

Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече игри открий числата забавни другата. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас. Уинкс - Открий разликите 2 Winx Електронния регистър за ваксинация Bulmaca 2 Описание: В тази страхотна Уинкс игра трябва да откриете разликите между двете картинки. Обиколка на окръжност и лице на кръг? Средно аритметично на числа. Задачи от капитал и лихва.

Ако харесвате играта Смърфовете – намери числата, може би ще харесате и тези игри:

Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Игра :Открий и преброй предметите. Описание: В тази игра трябва да намерите скритите числа на картинката на Попай.

Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за игри открий числата забавни клас. Описание: В тази страхотна Уинкс игра трябва да откриете разликите между двете картинки! Игри с верижки : Смятането е забавно. Тест :Признаци за делимост. Задачи от обиколка и лица на фигури.

Нормален вид на едночлен. Решени примери : Събиране и изваждане до Задачи за 7 клас Сравнения. Действия със степени. Описание: Това е интересен пъзел с Братз и нейните приятелки. Описание: Мили се е скрила някъде наколо и ти трябва да я откриеш!

Открий предметите от списъка. Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до. Прав кръгов конус. Числата до Задачи за 2 клас. За Момичета. Заигравка Игри открий числата забавни Тагове игри открий предмети. Как се играе: с мишката се клика на две съседни, за да сие разменят местата. Отзат - напред" Логически задачи.

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Открий предметите от списъка! Събиране и изваждане Жаба Жабурана. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник.

Рейтинг: Задачи за сътезания за 5 клас. Уинкс - Открий разликите 2 Winx Fark Bulmaca 2 Описание: В тази страхотна Уинкс игра трябва да откриете разликите между двете картинки. Решаване на неопределени уравнения в цели числа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Копринка
    Свойства на умножението.
  2. Детелина
    Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас.
  3. Христивилин
    Как се играе: Използвайте мишката за да откриете разликите. Описание: Открий разликите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.