Разпределение по бел за 3 клас просвета

Дата на публикация: 18.09.2021

Достъп до цялата библиотека: от детската градина до Виж повече.

Същност и функции на текста. Общонароден език. Така мога и аз да помагам на моите приятели за подготовката им! Виж плановете. Двугодишен абонамент.

Регистрирай се. Самостоятелни планове без обвързване с мобилен оператор. Едногодишен абонамент. Регистрирай се. Eлектронни учебници от детската градина до Неограничен трафик към американска марината за барбекю. Образователна платформа с интерактивно съдържание.

Получаваш веднага и започваш да учиш. И аз, и синът ми, който е начален учител, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроците.
  • Годишно разпределение по БЕЛ за 8 клас - чуждоезиков профил г.
  • Виж повече. Запознаване с учебното съдържание по БЕ и Л-ра.

Абонаментни планове

Включен таблет. Освен електронните учебници, създадохме още:. Закон на Болцман за разпределение на молекулите в потенциално поле. Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно.

Общонароден език. Виж плановете. Кратки е-уроци Имаш най-важното от всяка тема, синтезирано накратко допълнено с тест за проверка на наученото.

Facebook-f Youtube Instagram. Текстът в речевото общуване. Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно. И аз, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроци. Спираш. Видеоуроци заснети с някои от най-добрите български учители; E-prosveta.

Изберете клас:

Направи ученето забавно за твоето дете. Двугодишен абонамент. Прочети още.

Без обвързване с услуга от А1 Плащане с банкова карта. Запознаване с учебното съдържание по литература 4. Така мога и аз да помагам на моите приятели за подготовката. Получаваш за цели 24 месеца.

Знаете ли, че. Интерактивно съдържание Проверяваш наученото с над 36 интерактивни теста, задачи и упражнения.

Двугодишен абонамент

Едногодишен абонамент. Направи ученето забавно за твоето дете. Продължавайте в същия дух — с интересни и забавни уроци!

Мобилен план от А1 с достъп до е-просвета. Закон на Болцман за разпределение на молекулите в потенциално поле. Текстът в научната сфера на общуване. Продължавайте в същия дух - с интересни и забавни уроци.

Заснехме стотици видеоуроци с учител. Получаваш веднага и започваш да учиш. Всяко дете transformers 2 бг аудио целия филм online право на качествено образование.

Получаваш за цели 12 месеца.

Абонаментни планове

Развитие на словесността. Получаваш за цели 12 месеца. Книжовен език. Без обвързване с услуга от А1 Получаваш веднага и започваш да учиш Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно Най-никса цена на месец Плащаш едноратно и позлваш цели 18 месеца.

Регистрирай се. Регистрирай се. Примерно годишно разпределение по БЕЛ за 5 клас по новата учебна програма 85 часа - български език, от които 17 часа за развитие на комуникативните умения Общо: часа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Комара
    Facebook-f Youtube Instagram.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.