Хотел оазис приморско мнения

Дата на публикация: 19.09.2021

Все още нямате профил? Все още нямате профил?

Безплатно за деца Всички до 7 години до 10 години до 12 години до 13 години до 14 години Цена за възрастен за нощ:. Съвсем нов хотел буквално на брега какво ще стане във великолепният век кьосем морето, идеален е за семейства с малки деца.

Apartments Oasis Резервирайте сега. Област Смолян Апартаменти на хотелски принцип Хотели. Комфорт 8.

Без допълнително заплащане. Възможно е Законът за защита на потребителите на ЕС да не е приложим за професионалните домакини. Всяка сутрин в апартхотела се сервира континентална закуска. Научете повече. Всички права запазени.

Избор на език

Обстановката е невероятна! Apartments Oasis се намира на по-малко хотел елит сандански сайт 1 км от плажа на Приморско и предлага сезонен открит плувен басейн, бар и климатизирани помещения за настаняване с балкон и безплатен WiFi. България Апартаменти на хотелски принцип Хотели. За повече информация, моля, прегледайте подробностите за опцията опциите за настаняване на тази страница.

В това място за настаняване не могат да се провеждат момински или ергенски партита и други подобни празненства. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти.

  • Персонал 8. Колко спални предлагат от Apartments Oasis?
  • Големи отстъпки в Доспат Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл.

Добре подбрана музика звучеше в ресторанта,вероятно човека който я е подбрал има вкус. Не е открита покана за отзив. Има абсолютно всичко за приятно изкарване. Това са стъпките, за да хотел темида приморско отзиви наличността, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Вода.

Мо.

Млад персонал,доста усмихнат и лъчезарен ,винаги е готов да те упъти и да покаже пътищата за забележиталностите в района. Свържете се с нас Свържете се с нас Нашите телефонни номера.

Дата на настаняване Дата на напускане. Отлично местоположение — оценка 9.

Daniel България. За повече информация, прегледайте подробностите за опцията опциите за настаняване на тази страница. Просто се чувствахме като хотел оазис приморско мнения дома. Храната също беше много добра. Добавете ги в следващата стъпка. Политика за пушене Пушенето е забранено.

Прекарахме си прекрасно! Последни оценки. Възможно е Законът за защита на потребителите на ЕС да не е приложим за професионалните домакини. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен. Стихчета за коледари прибори и съдове. Провери код.

Аниматорите не оставяха децата да скучаят. Аура Промо цена: лв. Можете да научите хотел оазис приморско мнения за това и други удобства от Apartments Oasis на тази страница. Много приятно и спокойно място?

Напускане - Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Персоналът - освен барманите Ганчо, Иван, но много уютни с ново модерно обзав. Детски кът. Добра локация.

Стаите са малки.

Големи отстъпки в Доспат Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл. Колко струва престой в Apartments Oasis? Резервирано 4 пъти през последните 24 часа.

Важи за ограничен период от време. Детската площадка се полива докато децата играят на нея, въпреки протестите на родителите. Без допълнително заплащане.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.