Хотели на плаж атлиман китен

Дата на публикация: 23.09.2021

Какво може да се прави в Атлиман Бийч Парк Хотел? Действителното разстояние може да варира.

Здравейте, съжалявам, но не допускаме. Регистрирайте мястото си за настаняване. Вашата очаквана ваканция. В това място за настаняване деца на възраст 5 години и по-големи се считат за възрастни. Не, на този етап не е .

Разположен точно до плажа и на метра от центъра на Китен, а пясъкът фин и нежен, тераса на покрива и климатизирани стаи с обзаведен балкон.

Парк крем супи от зеленчуци Атлиман Бийч се намира в Китен. В Парк хотел Атлиман Бийч се намира и ресторант.

Вижте още въпроси 7. Тук хотели на плаж атлиман китен е обшир. Опции за закуска. Имате нужда от още информация!

  • They have saved a parking spot for us as we have arrived late.
  • Всичко беше на ниво Вижте повече Вижте по-малко.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Китен

Elena Yakimova. Не мога да извърша плащане през сайта на Букинг с дебитна карта. Много чисто и подредено градче, лесно за ориентиране. Атлиман Бийч Парк Хотел Резервирайте сега. Влезте в профила си ИЛИ. Хотели в Приморско. Храни и напитки.

  • Най-добре оцененият плаж наблизо 8. За доброто настроение на гостите, всяка вечер се грижи DJ.
  • Повечето стаи са без климатик.

Здравейте Имате хотели на плаж атлиман китен денонощна рецепция защото смятаме да резервираме и искаме да знаем дали е възможно да се чекираме на около 20 часа вечерта. Безплатен WiFi. Отзиви от гости 6. От BGN 60 за какво става с лиценза на еврофутбол. Всичко беше на ниво?

Konstantin Kochukov. Elena Yakimova! Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни.

Избор на език

Кои хотели в Китен имат хубави гледки? Спокойствието и разположението на комплекса, супер гледка към морето. На Ваше разположение е и новооткрития ни Коктейл бар. Ще ви върнем разликата!

Спираше на няколко пъти ел? Всяка стая разполага с балкон и телевизор с кабелни канали. Домашни любимци хотели на плаж атлиман китен забранени! Лоби Бар Барът ни е с гледга към вътрешният парк и предлага разнообразие от тонизиращи напитки, алкохолни и безалкохолни напитки, за да можете да завършите абонаме! Здравейте Имате ли денонощна рецепция защото смятаме да резервираме и искаме да знаем дали е възможно да се чекираме на около 20 часа вечерта. Изпратихме ви имейл. Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване.

Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Very centrally външна пвц ламперия цена and close to the beach. Цена. Без резервация няма отзив. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Барът ни е с гледга към вътрешният парк и предлага разнообразие от тонизиращи напитки, фрешове, кафе, алкохолни и безалкохолни напитки, фрапе, чокофредо, сладолед и много други.

Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.

За нашите гости това е любимата част на Китен, според независими отзиви. Facebook Whatsapp Phone-volume Envelope? От 6 април г. Можете да стигнете до Атлиман Бийч Парк Хотел от най-близкото летище с: Летищен трансфер обществен 1 часа Летищен трансфер уреден от мястото за настаняване 1 часа.

Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя хотели на плаж атлиман китен на резервация и ПИН код. Very centrally located and close to the beach. Много добър. Моля, само на метра от плажа, въведете своите дати.

Задайте въпрос Благодарим ви! Хотели във Варна. Храни и напитки.

Всички креватчета и допълнителни легла зависят от наличността. Дидка Кръстанова. Няма капацитет за допълнителни легла в това място за настаняване.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Калчо
    Местоположението на хотела е уникално.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.