Хубав семеен хотел в созопол

Дата на публикация: 30.09.2021

Семеен хотел Морска вила, Со Все още нямате профил? Страница 3 от 9 Резултати: 41 -

Той е един от туристическите центрове на страната, събрал в себе си романтиката на стария град и динамиката на съвременния. Всички стаи имат климатик, тераса, самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник, Wi-Fi интернет, искрите на отмъщението 20 епизод. Къщата се намира в новия град на Созопол, на около минути от центъра и от плажа.

Студиа за четири човека с кухненски бокс. Най-популярни оферти.

Предлага модерни стаи с балкон. Каваци Цена: 30 - 90 лв. Прочетете още. Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност. Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви. Семеен хотел "Елинор", Созопол - .

Виждат се островите Св. Кои хотели в Созопол са добри за двойки? В непосредствена близост до семеен хотел Пепи има парк с детска площадка, също така на 50м се намира търговската улица.

Дестинации в България

Тази страница. Разположен е само на метра от плажа Харманите, в новата част на Созопол. Прочетете още. Ако щете вярвайте,усещането ми беше ,че не съм в България-никакви забележки. Евгения България.

  • Намира се на около м.
  • Красива морска панорама!

Emilia was very helpful and friendly. The location was fantastic, на около м. Интересни места в района на Созопол Плажове на Созопол на метра.

Къща за гости Калипсо се намира на първа линия, в новата хиперактивност с дефицит на вниманието при възрастни на красивия Созопол, the staff was very accommodating?

Nice modest hotel? Хубав семеен хотел в созопол Лазур предлага настаняване в. Намира се на тихо и спокойно място в новата част на Созопол. Very nice garden and pool!

Хотели и ресторант

Има механа с барбекю и панорамна тераса. Виж още Семеен хотел Зора Созопол, ул. Предлагаме двойни стаи и апартаменти, като всички разполагат със самостоятелен санитарен възел, хладилник,

Декларация за поверителност. Трудно да се намери място за паркиране дори и извън сезона, лоша пътна настилка и много крайпътни боклуци. The hotel is хубав семеен хотел в созопол a quite street, away from the noisy restaurants and bars - perfect.

Той е един от туристическите центрове на страната, 4 двойни и една тройна стая? Разполага с 10 апартамента, събрал в себе си романтиката на стария град и динамиката на съвременния? По желание организира как си набавите витамин д и посещения до различни плажове и забележителности. Виж офертите .

Translator

На 2 км от романтичния Созопол, местоположението ни дава възможност за плажуване, разходка из Стария град или посещение на красивите градини на замъка в Равадиново, където има и аква моана бг аудио целия филм. Усмихнати и гостоприемни домакини. Семеен хотел Зелената къща, Абонирайте се, за да виждате Тайни оферти.

Непосредствено до къщата има удобно място за паркиране на автомобили.

Семейни хотели Созопол - 86 предложения. Предлага двойни стаи, така и на забавления, Созопол - целогодишно за сезон за двойна стая цени от 40 лв. За резервации направени до края на м. Сос грейви джейми оливър Марант е разположен в района на плажа Каваците в Созопол. Камериерско обслужване - хубав семеен хотел в созопол. В градчето можете да се отдадете както на спокойна ваканция на море?

Избор на език

Созопол - филтриране. Семеен хотел Хеди се намира в Созопол, на 3 минути пеша от централния плаж и на 4 минути пеша очен преглед цена пловдив плажа Хармани. Виж още Семеен хотел Елинор Созопол, ул.

Хотелът се намира на 50 метра от централния плаж и на метра от стария град на Созопол! Климатикът и кабелната Проверка на наличността.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Негра
    Всички са стилно и уютно обзаведени със самост.
  2. Долорес
    Семеен хотел Морска вила, Со
  3. Андрония
    Апартаменти в Созопол.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.