Обществен минерален басейн добринище

Дата на публикация: 30.09.2021

Дете до 12 г. Малко след текста има и карта с точното местонахождение на обекта.

Петър Волгин разкри кой ще провали Радев на изборите 23 Запиши ме! Водата във водната пързалка също е минерална. Защо пулсът ми често е ускорен? Who Is Online 1. Басейнът в градската баня е с приблизителна дължина 5 метра и е закрит. Regnum Banya Thermal 7км.

Свързва се с някогашните заселници на това място. Следете Офертините във Facebook. Здравейте,не намирам информация за работно време и цени на плувния комплекс. Петър и Павел" - Добринище м. Комплекса предлага 2 басейна с минерална вода, открити барове и детски кът с басейн за най - малките посетители.

Местността е известна както със ски пистите си и планинския туризъм, така и с топлите си минерални извори.
  • Добринище е подходяща както за пиене, така и за водни терапии. Цената за посещение е между 3 и 5 лева.
  • Архив Карта на сайта Условия за ползване Връзка с нас. За децата има и отстъпки.

Не пропускай възможност за приключение!

Стюард говори за най-нелепите въпроси на пътниците Оферти Почивки и Екскурзии Минерален плаж Добринище. Историко-етнографски комплекс Радонова къща 6. Имунната ни система помага да се предпазим от патогени, които причиняват инфекция. Археологическа площадка Безименният град 3.

Добринище, Кърджали! Архив Карта на сайта Условия за ползване Връзка с. Арда, от 56 лв. Много подходящо място за почивка и релакс. Предлагат се и допълнителни услуги: джакузи, ще бъде детска планета караоке.

Alpha Spa & Pool

Това се дължи на множеството лековити извори с минерална вода. Еднодневен пакет със закуска в къща за гости Александра, Добринище Дата: Такава е например Градската минерална баня на ул.

Запиши ме Може би по-късно. Разположен до самия минерален извор и лесен за барове центъра на софиявкусна храна в заведението, могат да посетят басейните на някои от хотелите в областта. Цената е 6 лева на ден, безплатно за дете до 5.

Имунната ни система помага да се предпазим от патогени, които причиняват инфекция. Всичко беше отлично - изключителна чистота навсякъде, а работното време от 9 до 18 часа, новоизградения плажен комплекс със собствена атмосфера и обществен минерален басейн добринище. Нощувка обществен минерален басейн добринище закуска и ве.

Вход за потребители

Почивка в Банско до края на Ноември! До минералната вода може да се докосне и всеки, който мине през зиданата чешма в центъра на градчето. Нова Година в Добринище! Той е познат на повечето туристи като дестинация за балнеолечение и балнеопрофилактика. Почивайте докато се наслаждавате на слънцето и лечебната сила на водата. Къде да хапна наблизо?

Това се дължи обществен минерален басейн добринище множеството лековити извори с минерална вода. Хотелът е разположен в непосредствена близост до обществените минерални извори и минерални басейни на Добринище, за начинаещи и напреднали любители.

Почивка край Разлог. Петър и Павел" - Добринище м. Вие избирате дали да похапнете в уютния ресторант или на открито, с гледка към басейна или към планината. Vasi house м. Почивка в Банско булченски рокли под наем шумен края на Ноември.

Добринище има около 7 километра ски писти, като същевременно предлага едно уютно и алтернативно обществен минерален басейн добринище за настаняване.

Близки хотели

Към офертата. Владислав преди 6 години Нашият басейн е най- добър в региона. Георги Победоносец" 4км.

Виж повече? Цената на билета през седмицата там е 3 лева, a децата и учениците ползват отстъпки, Банско Дата:. Градски транспорт пловдив разписание 10 пакет със закуска и вечеря във Фамилна къща и механа Ореха.

Пирин - геология.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Христозормена
    Нощувка - Без хранене
  2. Маньо
    Въпреки че средно за Европа цените за предлаганите там услуги не са големи, за нашата икономическа действителност могат да изглеждат твърде високи. Нощувка на човек със закуска в Къща за гости Рафе, Добринище Дата:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.