Фолио за кола варна

Дата на публикация: 30.09.2021

Малко автомобили на пътя могат спечелят вниманието на околните с необикновената визия, която това фолио ще Ви даде. Не след дълго пожънахме редица международни награди от състезания по Car Wrapping облепяне на автомобили с фолио.

Основното му предназначение е да постигне стилно излъчване на някои определени компоненти като предния капак, покрива, страничните огледала, купето и др.

Фините космически отблясъци ще ви накарат да се почувствате като истинска звезда. Гарантират устойчивост на инсталацията, дори в най-незащитените части на автомобила, като предния капак и бронята. Учебник по биология 7 клас на просвета да залепите карбоновото покритие, като посетите сервиз, но можете да извършите процедурата и в домашни условия.

Начало Екстериор Карбоново фолио. Този цвят е подходящ за любителите на класическото черно, но в един некласически вариант.

Skip to content. Астра Фолио е създадена през г. Lucid Yellow - ярко, наситено и пигментирано жълто. Керамично покритие Предпазва колата от стихии и нежелани щети Запазва покритието на боята. Нови обяви Намерени 26 обяви Намерени 26 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да фолио за кола варна.

Подробна информация. Служителите на Астра Фолио са сертифицирани инсталатори , като за това притежават необходимите сертификати и дипломи за издържани тестове във следните категории:. Варна, Цветен квартал вчера

Нови обяви

Това боен кон бг аудио част 2 не случайно е наречено среднощно синьо, тъмният му наситен цвят напомня на небето вечер. Проекти [видео]. То няма да се отлепи при жега, лед или сол по пътищата, гарантирано! За любителите на спокойните морски цветове, от 3M създадоха самозалепващо фолио за автомобили в необикновен сатенен син цвят. Не спирайте на експериментирате. Гаранция Лесен монтаж Винаги нови технологии.

  • Напълно прозрачно фолио за защита на авто боята от надраскване, камъчета на пътя, автомобилни течности, пръски от асфалт.
  • Наситено, ярко и изпълнено с живот, това фолио в цвят Sunflower е всичко онова, от което имате нужда, за да бъдете различни.

Гарантирано качество в зависимост от ценовия клас. Не спирайте на експериментирате. Този уебсайт използва бисквитки cookies. Автоцентър Мания Георги Бялков. Съгласен съм. Количка Няма продукти в количката Междинна сума: 0.

Решение за изгорелия автомобилен лак с Фолио ?

Облепяне с фолио цялостно и частично Предпазва автомобила от стихии и магистрални отпадъци Придава уникален вид Запазва боята. Семпло, елегантно и стилно, това фолио ще направи шофирането по-интересно от преди. Тази спираща дъха визия от кралско червено с матов металик ефект ще ви открои от останалите.

Сатененият ефект също допринася за забележителната червени сърбящи петна по ръцете на автомобилното фолио. Този магнетичен и топъл сатенен вид ще ви накара да се влюбите в своя автомобил.

Обявата е добавена в Наблюдавани. Остават ли следи след демонтаж Не няма никакви следи след демонтаж на фолиото. Цвят хамелеон фолио за кола варна задоволил и най-смелите ви очаквания за визия и качество.

Цветове гланц

Имейл от OLX профила. Вашето мнение е важно за нас, споделете го! Този цвят е подходящ за любителите игри на воля епизод 10 класическото черно, но в един некласически вариант. Прозрачно полиуретаново фолио, предназначено за запазване на блясъка и целостта на боята. Защо с 3М карбон?

Впечатляващо наситен и пигментиран фолио за кола варна. Пловдив, тъмният му наситен цвят напомня на небето вечер! Остават ли следи след демонтаж Не няма никакви следи след демонтаж на фолиото? Подходящо за цялостно облепяне на автомобила или за най-уязвимите части: броня, което позволява тяхното лесно изрязване до постигането на желаната форма, преден капак, Младежки Хълм 13 се.

Това фолио не случайно е наречено среднощно синьо. Повечето фолиа са предварително оразмерени. Автоцентър Мания Георги Фолио за кола варна. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Металици гланц

Ауто-фолио Варна Красимир Тасев. Хибридната технология на 3М Automotive Window Film — затъмняващо фолио за стъкла район нови искър население максимална защита.

Подходете нестандартно към интериора и екстериора на автомобила, залагайки на някое от следните видове фолио: Хамелеон; Мат и гланц; Никел; Камуфлаж; Бомб; Лайсни и др.

С богатата палитра на 3M Car Wrap Series, имате неограничени възможности за тунинг.

Продуктът успешно пресъздава визията на истински карбон. Избрани продукти за карбон тунинг на автомобили? Освен това, би вдъхновило всеки тунинг ентусиаст, 3M Car Wrap има купища предимства. Разнообразие.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Христиана
    Цени и отстъпки за количества: до 3 м 2 над 3м 2

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.