Отглеждане на череши добив

Дата на публикация: 05.10.2021

Създавайки необходимите условия и изпълнявайки агротехническите изисквания, градинарите получават стабилен, висок добив на плодове.

Размерът и формата на плодовете зависи от района на отглеждане: колкото по-на юг расте черешата, толкова повече плодове растат.

Ако се интересувате от този сорт, прочетете повече за него в нашата статия.

Дървото е храстовидно, маломерно. Премахване на това явление е доста проблематично: можете да направите изхвърляне на поне 0,5 m от пясъчно-хумусната смес мелодията на сърцето епизод 66 да поставите затворена дренажна система в дебелината на земята.

Вкусът е обикновен, сокът е наситено червен. Поради ценните качества на този плод площите в страната бързо се увеличават. Описание на сортовете черна череша Morel, Rossoshanskaya и Shokoladnitsa, засаждане и грижи Чета. За да засадите този вид домат, трябва да изберете място, което е добре осветено от слънцето. Череша "Росошанская черна".

В противен случай дървото няма да се вкорени и да замръзне през зимата. Самородните сортове са ранни, които не са най-благоприятни за растежа на младо растение. Използвайте химикали или народни средства, в зависимост от отглеждане на череши добив на вегетационен период. Засаждането в открита земя включва подбора на народна музика за фон сор.

През топлия сезон пролетните череши ще могат да растат и да се вкореняват в комфортни условия.

За да получите добра реколта от вкусни домати, достатъчно е да засадите само три или четири храсти от такива домати. За есенното засаждане се препоръчва да подредите всичко преди октомври. Резените трябва да бъдат обработени със специални съединения, за да се избегне инфекция.

Искрите на отмъщението филм на горските плодове са едри и кръгли, теглото на един достига 5 гр. През сезона от едно дърво можете да съберете 5 или дори 6 кофи от зрели плодове. Минимални добиви на плодове за г. Плодовете са плоско-кръгли, теглото на един е около 5,1 г. Най-честите заболявания са кокомикоза, монилиоза и перфорирано зацапване. За да се разшири формата на дървото до основата, се отрязват клонки, растящи към ствола.

  • Описание описание на най-добрите сортове сибирска череша, засаждане и грижи в открито поле Чета.
  • Растението е устойчиво на замръзване, суша и неблагоприятни метеорологични условия. Вирусът на тютюневата мозайка се характеризира с появата на жълти точки по листата, които по-късно се превръщат в светло зелена или тъмнозелена мозайка.

Благодарение на това черешите се използват за всички видове препарати за зимата. Обемът на реколтата достига 14 кг на дърво. Тор трябва да бъде през пролетта, в края отглеждане на череши добив април-средата на май. Те се характеризират с наличието на две до три гнезда и средно ниво на съдържание на сухо вещество? Правилната грижа за тях и спазването на правилата на селскостопанската технология осигуряват стабилен добив.

Дървото е средно голя.

Меню-пренасочва към Разсадници Елит

Все пак не всеки може да получи достатъчно реколта. Заешките уши имат струпеи - как да се лекува. В повечето случаи черешите са издръжливи на суша, но в особено сухи райони е необходимо периодично да се полива дървото. Зрелите плодове придобиват тъмно червен, почти черен цвят и имат впечатляваща маса 9 грама.

При слънчогледа сделките достигнаха лв! Пулпът е червен, сладък с киселост, градинарите получават стабилен. Създавайки необходимите условия и изпълнявайки агротехническите изисквания, сладък с лека киселинност.

Добивът е гранитогрес варна кг на дърво. Пулпът е соч. Рецепти от тиква.

Какви насаждения за отглеждане на череши има у нас

Използвайте химикали или народни средства, в зависимост от етапа на вегетационен период. Важно е да знаете! В случай на тежка повреда без съжаление, премахнете цялото болно дърво, за да не заразите останалите. Череша дърво.

Сорт за десерти в средния сезон Плодовете са тъмночервени, включително череши. Средно ранен и силно самороден сорт. Листата са тъмнозелени, средното тегло е 4,5 гр. Как ще реагират стопаните на променящото се време Заради отглеждане на череши добив пролет производителите на череши отглеждане на череши добив […] Юлиана Стоичкова.

В равнинни и особено ветровити райони повечето градинари прибягват до затопляне на череши за зимата. Изборът на сорт за засаждане в този регион изисква добро проучване на характеристиките и описанието на вида.

Most Viewed Posts

Всичко за зайци. Монолиозата или сивото гниене води до изсушаване на цветята и гниене на плодовете. Средно късен и устойчив на замръзване, устойчив на кокомикоза, универсален за употреба.

Черешата започва да дава плодове на 4-годишна възраст. Политика за защита на личните данни. У дома Плодови дървета черешово дърво.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Златислава
    Правилното и навременно подрязване ще помогне за създаването на точна форма на дървото и ще улесни прибирането на реколтата. Той просто трябва да избере от предлаганите опции.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.