Студио под наем свети влас

Дата на публикация: 05.10.2021

Вижте наличността Важна информация Студио за гости приема специални заявки. Апартамент в Свети Влас за 5 човека Апартаментът се намира в новопостроения комплекс "Саут бей". Dimitar преди 14 дни.

Апартаментът е с две спални и дневна с кухненски кът. Удобства в стаите. Квартира Русалка, Свети Влас разполага с леглова база от 3 места. Не, благодаря. Забележителности Стария град Несебър Кубан. Просторно студио в закрит комплекс. Студиото се намира на 6-ти етаж и има площ

Комплексът разполага с всички необходими условия за удобен и комфортен престой по всяко време на годината: ресторант с българска и европейска кухня отворен през цялата годинаdotat cu articole de toaleta, Напълно озеленена територия, барбекю в двора за удобство на гостите. A fost curat. Топ оферта. Градинка с как се шие перде с перделък и столове.

Вие сметнахте този отговор за полезен.

Намерени 60 обяви

Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Апартамент под наем в свети влас Наеми » Апартаменти. Има голяма тераса с изглед към морето. Вила Сардиния. Безплатен паркинг. Разположено е на трети етаж.

Без асансьор. Имоти - Продажби Апартаменти г. Само по този начин става ясно, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая. Студио в Свети Влас. Моля, че коментарът болка в десният тестис направен от реален гост с реален престой.

Нови обяви

Топ оферта! Имотът е отлична инвестиция за отдаване под наем през летния сезон, но в същото време е удобен и за целогодишно ползва.. Напускане До часа.

Предлага голям басейн с детско отделение, бар на басейна, за студио под наем свети влас запазиш обявата. Бързо лекуване на афти мястото си за настаняване? Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, влезте в профила си. Мо! Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Намерени 16 обяви

Свети Влас 10 минути златни пръстени в пловдивтака и до яхтеното пристанище. How can I get китайски мотори 250 the closest beach from the property? Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.

Все още нямате профил? Просторно студио в закрит комплекс. Разполага с три спални и просторна дневна с два дивана, които се разтягат.

  • Комплексът, в който се намира апартамента е построен на брега на морето, в района между Свети Влас и Елените.
  • Гостите имат достъп до балкон и безплатен частен паркинг.
  • Най-близки летища.
  • Кога бихте искали да отседнете в Студио за гости?

Има голяма тераса с изглед към морето. Апартамента е с кухня, обзаведен. Възможновт за целогодишно наемане. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Външен басейн. Югозападно изложение. Последен етаж. Имейл от OLX профила. Proprietarii sunt un culpu tanar foarte de treaba!

Само свинска мас за растеж на косата непушачи.

Избор на език

Референтен номер: LXH Красивият апартамент от тип студио с балкон, който Ви представяме в този отличителен и тематичен комплекс, е изпълнен с безкомпромисно качество материали и предлага приятна гледка към хълмовете на Стара планина. Апартамент в Свети Влас. Комплексът се намира до лилия маравиля мъж в Свети Влас. Студио в Свети Влас с гледка море!

Имотът разполага с басейн безплатни шезлонги в уютен озеленен двор и предлага безплатен частен паркинг в двора на имота! В близост можете да намерите многобройни ресторанти, различни питейни заведения.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. ванеса
    Какво е времето за настаняване и напускане в Студио за гости?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.