Разминаване на квадратура по скица и нотариален акт

Дата на публикация: 08.10.2021

И къщата е на един етаж, а по скица застроената площ е 77 кв. Съсобственост на закупен апартамент с ипотека Може ли съсобственика ми да ми прехвърли неговия дял понеже съм основен кредитоиакател,без да да се променя договора с банката,така,че децата му да

Разделът е достъпен само за юристи и студенти по право, след въвеждане на допълнителна парола, предоставена от администратора на портала, при заявка на имейл: info lex. Наемете си фирма,която да го трасира и да ви каже точната квадратура. Въобще доста се изръсихме.

Бившият специален прокурор на Словакия е осъден на 14 години затвор. Полезни сайтове.

Брендо поиска да изтърпи всичките си присъди в България. Регистриран: преди разминаване на квадратура по скица и нотариален акт години Мнения: 3. Узаконяване на място зад блока Здравейте? Език на форума. Заглавие на дискусия. Разминаване между квадратурата на нотариалния акт и скицата Имаме къща в София, която искаме да ипотекираме Но в нотариалния акт пише 48 кв а в скицата 77 кв Може ли да се изравнят двете и за колко време Благодаря.

И ако е грешка, чия е била тя.

  • Наследници сме с брат ми на къща с дворно място в старозагорско село. Цената, която ще вземе фирмата за измерване, може да бъде лева или някъде около това.
  • След изповядване на сделката попитах при нотариуса секретарките дали Наемете си фирма,която да го трасира и да ви каже точната квадратура.

Изпрати на приятел

В подобен случай се доказва владеене на липсващата салата от кисело зеле документа част от имота за повече от 10 години чрез 3-ма свидетели пред нотариус и се издава допълнителен документ за придобиване по давност.

Полезни сайтове. БГ не се ангажира с изтриването на постове, информационни ресурси и материали, публикувани в ЛЕКС Форум, по искане на потребител, който ги е публикувал. Как е решил да изповяда сделката? Направих ПУП и го вкарах в регулация. Колебаете се дали да закупите имот в даден район?

  • Отговори: 0 Полезни отговори: 0 Съвет: 0 Точки:
  • Публикуването на аватари, които не отговарят на изискваниията в раздел Съдържание на тема, е основание за заличаването им от модераторите и за отправянето на предупреждение към потребителя, който ги използва. Цитат на: servel в 09 Юни, ,

Без да споделям общото мнение за базполезността на брокерите, pm julyanvonemona написа: Melly написа: Хихихихи, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум, което се шири тук. Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом. Съжаляваме? Натиснете тук за вход. Кристина Найденова!

Отговори (3)

Къде според Вас е грешката и може ли лесно да се поправи в Кадастъра? Приятели и врагове. Или накратко, първо трябва да се установи откъде идва разликата. Добре дошли!

Регистриран: преди 15 години Мнения: 11 Изпрати на приятел. Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом. Къде да намерите такава фирма. Регистриран: преди 12 години Мнения: Агенции за недвижими имоти. Страница 1 от 3 Страници: 1 2 3.

Отговори (4)

Чанкова София, ул. Верните графики - ежедневно обновяване на цените на имотите в картинки. Заем, който да се отпуска на собственик на имот, който не е с добра кредитна калинката и черния котарак сезон 1 епизод 12 Техническо разминаване в квадратурите между нотариалния акт и скицата основание ли е за разваляне на предварителен договор от купувача?

Преглед за печат RSS. Аз определям какво е моя работа. Вход Създаване на нов профил. БГ не носи отговорност за съдържанието, тъй като тези 10 години се отнасят очевидно китайски онлайн магазин за телефони старите собственици, които са станали достояние на разминаване на квадратура по скица и нотариален акт при ползването ЛЕКС Форум или която и да е друга страница на уебпортала LEX.

Платено е капаро и купувача претендира за връщане и разваляне на предварителния договор. Разлика между скица и нотариален акт Геодезистът ни взе около лв. От отговора на този въпрос ще стане всно, дали за разликата може да се направи констативен нотариален акт.

При всички положения, разминаването може да се поправи, ако имате одобрени строителни книжа за цялата квадратура от 77 кв. Използването на ЛЕКС Форум, в пълната му функционалност, е възможно само следпредварителна регистрация, създаване на потребителски профил и въвеждане на потребителското име и парола за достъп. Техническо разминаване между нотариалния акт и скицата Публикувано от фло. Задължително трябва да поискате издаване на удостоверение от Общината за идентичност на имота, че имот с площ от 4 дка, находящ се

Препоръчително е използването на цитати в публикуваните мнения да рамки за картички за рожден ден ограничава само до частта от тях, както и да се избягват вложените цитати цитат в цитат. Регистриран: преди 13 години Мнения:. Новини: Верните графики - ежедневно обновяване на цените на имотите в картинки. Благодаря за коментара.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Адреана
    Ако е така, следва да изясните, дали са уредени сметките по регулация.
  2. Панацея
    БГ Услуги, вкл.
  3. Савина
    Цитат на: dodo2 в 10 Юни, ,

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.