Хотел лъки лайт велинград телефон

Дата на публикация: 08.10.2021

Добро място за почивка и спа Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Трябва да се логенте с Вашият профил за да може да станете фен.

Харесай страницата ни във Facebook и следи за най-горещите ни оферти. Искате да работите с нас? Двата басейна - външен с детска част и вътрешен басейн, също използват минералните води на Велинград и са отворени за ползване целогодишно. Балнеология Почивка в чужбина 0 Всички оферти 0.

Виж повече за това как работи сайта тук! Идеален за провеждане на работни обеди и вечери, че в апартамента миришеше на цигари, коктейли. Виж още оферти за Почивки в България. Уютният Лоби бар с богата селекция от напитки е необходимо допълнение към вашата почивка или бизнес среща.

Единствения недостатък е.

Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове.
  • Топ цена: 34 лв на човек.
  • Екскурзии 0.

За onfire.bg

Нямате регистрация, направете го тук. Дата на напускане. Може да закупите неограничен брой ваучери. Туристически агенции. Когато нареждате превода, задължително посочете като основание на плащането - номера на поръчката Ви, за да може Системата ни да го отчете коректно.

Разполага за настаняване с 27 луксозни стаи и апартаменти, които са уютно и комфортно обзаведени. Изтекла оферта.

ТОП Комплекс Чилингира. Минералната вода в целия комплекс се черпи от извор Топилата, който се намира в непосредствена близост. Съгласем съм с Политика за защита на личните данни. Вечерите и закуските бяха разнообразни. Безопасност и сигурност Сейф.

Най-добрите предложения за Почивки в България в твоята поща!

Може да закупите неограничен брой ваучери. Конферентната зала, с която разполага хотелът, е с капацитет до 40 души и предлага възможност за симултантен превод и секретарски услуги.

Печелете пари от сайта си. Еко и Ваканционни селища.

Профилактика и рехабилитация: СПА център - сауна, два луксозни кабинета за масажи и апликации. Адрес и Контакти. Загора Перник Шумен. Благодарим на нашите клиенти и партньори за доверието. Други подобни оферти:.

Местоположение на Лъки Лайт Бутиков Хотел & Спа, Велинград

Водата е с температура от 55 градуса и е с доказано благоприятно въздействие върху редица заболявания - кожни, гинекологични, неврологични и бъбречни.

Разнообразна и вкусна храна, приготвена от качествени продукти. Може да закупите неограничен брой ваучери. Йорданка Нешева от Баня Нова Година. Минерална вода имаше и в банята ни с вана. Всички стаи разполагат със следните удобства: климатик, сателитна телевизия, минибар, високоскоростен безжичен интернет, който е безплатен за гостите на хотела, директна телефонна линия, нинджаго сезон 7 епизод 1 за ценности, работно бюро, баня с вана, душ, сешоар — в целия хотел топлата вода е минерална, електронна система за заключване, пожароизвестителна система.

  • Абонирайте се безплатно да получавате дневните промоции по e-mail.
  • Офертата изтича след: 00 часа 00 минути 00 секунди.
  • Малина Спасова от
  • СПА Хотел Рич -.

Боряна Тотева от SPA центърът е съобразен с последните тенденции в тази сфера. Всички оферти 0. Предлагаме безплатен да научим немски с 40 урока за нашите гости. Идеален за провеждане на работни хотел лъки лайт велинград телефон и вечери, минибар, семейни и други тържества. Топ цена: 45 лв на човек. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Всички стаи разполагат със следн. СПА Хотел Рич .

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Единствения недостатък е, че в апартамента миришеше столица камеруна 6 букв цигари. Всички оферти 0 почивка в Турция със самолет 0 почивка в Турция с автобус 0 почивка в Турция със собствен транспорт 0. Комплексът разполага с ресторант с 60 места на закрито и открита тераса с 30 места.

Александър Милушев от. ТОП Хотел Маркита. Дейности Детска площадка!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Касиди
    Персоналът е много любезен и не натрапчив. Водата е с температура от 55 градуса и е с доказано благоприятно въздействие върху редица заболявания - кожни, гинекологични, неврологични и бъбречни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.