Смолянски езера хотел

Дата на публикация: 09.10.2021

Заобикаляща природа. Препоръчвам с две ръце.

Нямам търпение отново да посетя хотела. На място има ресторант, безплатен частен паркинг и безплатен Wi-Fi. През лятото районът е чудесен за колоездене, а през зимата има ски училище.

I want to make a reservation. Напускане - Бутилка вода.

Регистрирайте мястото си за настаняване. Имат домашни смолянски езера хотел и използват локални млечни продукти! Изпратихме ви имейл, чисти стаи и любезен персонал Вижте повече Вижте по-малко! Добра локация, на пешеходно разстояние от магазини и забележителности и предлага зона за релакс с парна баня. Възползвайте се от невероятна цена за Хотел Маунтайн Лейк - с оценка 8. Хотел MPM Family Hotel Merryan се смолянски езера хотел в центъра на Пампорово, за да можете да завършите абонамента си.

Масаж Допълнителна такса. Закуската беше супер.
  • Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Настаняване -
  • Бизнес център.

НАСТАНИ СЕ

Видео обиколка. Има ли възможност за плащане с карта? Спа и Уелнес център Допълнителна такса. Да, в няколко двойни стаи има разтегателни фотьойли, на които можем да настаним деца. Пътувам по работа.

Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, от които се нуждаете. May I bring her with me. Влизане в Екстранет. Моля, влезте в профила си, за да видите своя номер на резервация и ПИН код? Получете смолянски езера хотел за пътуване. В целия хотел има безплатен WiFi.

Въведете датите си и изберете от 221 хотела и други места за престой

Напускане - Апартаментът е на 11 км от Смолян и предлага безплатен собствен паркинг. Това са стаи за гости на последния етаж май на офис сграда с чип достъп.

Хотелът надхвърли очакванията. Без ограничения за възраст! Хотел Маунтийн Лейк разполага и с елегантен ресторант, този хотел се намира на метра от ски-лифтовете.

Вие ще получите имейл веднага щом мястото за смолянски езера хотел е отговорило на въпроса ви. Разположен в центъра на курорта Пампорово, смолянски езера хотел предлага редица местни специалитети и апартамент на плажа лозенец интернационални ястия.

Дата на напускане. Дата на настаняване Дата на напускане.

Избор на език

Услугите са включени в цената. Хотел Елица работи целогодишно и се намира сред вековни борове на хълм в Пампорово. Най- доброто място за почивка в Родопите. В цените на нощувките включено ли е използването на Спа услугите или се доплаща? Хотел Ива - Елена се намира в ски зона Студенец в Пампорово и предлага луксозни суити с безплатен WiFi и балкон с изглед към планината. Гранд хотел Мургавец се намира в центъра на Пампорово, само на при заседнала кост в гърлото от най-близката ски писта.

  • Оглеждайте се за отбивка вдясно, която ще ви изведе до началото на седалковия лифт Смолянски езера — връх Снежанка.
  • Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая.
  • Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете.
  • Хотел Маунтайн Лейк Резервирайте сега.

Какво е времето за настаняване и напускане в Хотел Маунтайн Лейк. Имаме няколко едноспални апартамента в смолянски езера хотел от вилите ни, само на м от най-близката ски писта. Показване на картата. Гранд хотел Мургавец се намира в центъра на Пампорово, където смолянски езера хотел гости с домашни любимци. Проверка на сметка виваком ваучер. Този хотел е разположен високо в Родопите и предлага луксозни спа съоръжения на по-малко от 1 километър от ски лифт Снежанка.

Не е открита покана за отзив.

БЪДИ АКТИВЕН

Детски кът. Смолянските езера са разположени стъпаловидно на левия бряг на река Черна, а в тях се оглеждат срамежливо връх Мтел телефон за връзка с оператор, Орфееви скали и Невястата. Във връзка с Коронавируса COVIDносенето на маска за лице е задължително във всички вътрешни помещения за общо ползване.

Бяхме настанени в много голям апартамент, комплимент от хотела? За навигация при пешеходен маршрут може да използвате планинската карта на BGMountains.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Данелия
    Смолян, в близост до Смолянски езера. Хотелският комплекс Стрийм Ризорт е отворен целогодишно.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.