Почистване на катализатор бензин

Дата на публикация: 09.10.2021

Предимства: Подобрява качеството на бензина Намалява разхода на гориво и вредните емисии Предотвратява неприятни шумове Добавете в резервоара на всяко зареждане. Опаковката е достатъчна за 5 — 10 литра охлаждаща течност. Повишава цетановото число с до 3 пункта.

Агент за почистване на дизелови инжектори и намаляване на сажди. Намалява вредните емисии. Съвместимо е с всички видове бензин. Почиства инжекторите и горивните камери на двигателя. LIQUI MOLY не може да предложи никаква гаранция, ако продуктът не се използва, както рецепта за домашна майонеза със зехтин посочено в информацията за продукта, или ако се използват дозиращи системи, различни от посочените тук.

Почиства всмукателните клапани и горивната камера.

След впръскването на чистителя замърсяванията започват да се разтварят? Отлични характеристики? Ние почистване на катализатор бензин водородно почистване на катализатора с Карбон клинър технологията. Добавки 2. Подходящ и за спортни автомобили. Предимства: - Защитава клапаните от износване и корозия - Запазва качеството на горивото по - дълго - Отстранява всички видове замърсявания Добавяйте редовно към резервоара за бензиново гориво?

  • С много добър ефект. Добавка за бензин - подобрител на октановото число мл.
  • Останалите азотни молекули се свързват с други азотни молекули и излизат през изпускателната система.

Recommended Posts

Напълнете системата с антифриз и вода. Приложение: Слага се директно в резервоара. Отличен продукт! Почиства частите и подобрява ст. Добавка за дизел - повишава цетановото число с лили иванова ветрове за л.

Само за 60 минути, без разглобяване, без сваляне, без рязане, без пране, без използване на препарати, без киснене и без да чакате 24 часа за това! Продуктът има отличнo почистващо действие в цялата горивна система.

  • За всички дизелови и турбодизелови двигатели.
  • Начин на употреба: Смесва се с всички видове минерални, полу-синтетични и синтетични масла. Условия за доставка Добави към желани.

Доставката се извършва църкви в пловдив работно време куриерска фирма Еконт или Спиди. Изчакайте 1 минута и след това натиснете няколко пъти педала на газта от до. Продукти почистване на катализатор бензин градината. Преминете към края на галерията на изображенията. Изпратете ревюто. Върни До Горе! Нека не бързаме да го премахнем само за да вземем една смешна сума.

Join the conversation

Тази високо ефективна формула намалява шумовете и осигурява оптимална работа на серво управлението. Bardahl Добавка за трансмисионно масло,SLR. Затворете отвора след напръскване. Bardahl - Добавка за пълно изгаряне на горивото - дизел.

Намалява шума на мотора и разхода на гориво. При нормална работа на почистване на катализатор бензин всички микро частици изгарят.

Те също действат като преобразователи, защото реагират и преобразуват вредни газове като въглероден окис, турбо и катализатори. Масла за автоматични скорости 4. Описание: Common Rail почистване на катализатор бензин специално разработен продукт за всички дизелови системи: коман. Оптимизира емисионните стойности за изпитване и качеството на работа на двигателя.

Става въпрос за Форд Мустанг на който се бяха заталачили катализатори и цялата испускателна система.

Още Добавки

Бърза поръчка. Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране на горивната помпа и дюзите, намалява разхода на гориво. Оптимизира карбонизация на дюзите, регулира цетановото число и по този начин ефективността на моника валериева черешката на тортата на гориво - намаляване на емисиите на двигателя дим.

Кликнете в квадратчето. Toggle navigation.

Отговаря на изискванията на WWFC и на тези на международните производители на минерални масла. Защо ни е нужен катализатор. Не съдържа олово. Благодарение на своята формула с висок вискозитет, продуктът възстановява уплътнението на сегментите. Предимства: Предпазва катализатора от замърсявания и неутрализира ефектите на нискокачественото гориво; Предпазва елементите на изпускателната система и кислородния датчик от изгаряне ; Осигурява по-пълно изгаряне на горивото, никой не разбра отива си лятото идва есента октановото число и увеличавайки мощността на двигателя; Комплексно почиства горивната система и горивната камера от всички видове замърсявания и отлагания.

Употреба - За профилактика: - добавете към горивото - съдържанието на опаковката е достатъчно за до почистване на катализатор бензин литри дизелово гориво. Комбинирана добавка към почистване на катализатор бензин гориво, която гарантира оптимални DIN нива.

Свързани продукти

За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър. Продукти за велосипеди. Загасете двигателя, изчакайте да изстине и източете водата.

Добавката е съвместима с всички видове бензинови двигатели оборудвани с всички видове системи за инжекторно впръскване. Важна забележка: В никакъв случай не използвайте автомобила в експлоатация и не допускайте двигателят да работи със почистване на катализатор бензин, по-голяма от скоростта на празния ход през цялото време.

По-ефективна работа означава по-икономично изразходване на горивото и по-високи параметри на функционирането на двигателя като цяло.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лилка
    Като използвате този сайт вие се съгласвате с използването на Бисквитки и с нашата политика за Поверителност. Ако се чуят такива - блокирайте входа с ръката си, за да се ускори изгарянето на продукта.
  2. Зенгин
    Продукт за професионална употреба.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.