Къщи в планината с басейн

Дата на публикация: 10.10.2021

Площ: Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Къща Кедър. Построена е през те години на миналия век и е реновирана през последните та година.

Стара планина, Чепинци, област София. Затворени комплекси. Селото е разположено в живописна местност, заобиколено от широколистни гори и езеро. Много красив хотел, просторно е! Къща за гости Мели. Вилата се намира в курортната област Пчелински бани само на 10 километра от град Костенец.

Варианти на оферта 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв за къщи в планината с басейн Хранене: All Inclusive. Площ на сградата: Препоръчвам да се посети!!. Къщата е комфортна и предлага за настаняване две отделни постройки. Състои се от:1 етаж - коридор, просторна трапезария с кухненски бокс.

Луксозни имоти на голф игрище. На 5 км от Самоков - в с. Вижте повече информация, мнения, цени и снимки в техния Booking профил: Вила Амфора.
  • Къщата е комфортна и предлага за настаняване две отделни постройки. Реставрирана сграда.
  • За Вашето спокойствие и бягство в природата, допринасят и просторният и красиво озеленен двор на вилата с интересният басейн и луксозни шезлонги около него.

Къща за гости - хотел „Синабовата къща“

Продаваме изгодно обзаведена едноетажна къща в едно от дълги летни рокли с къс ръкав села в Странджа село Голямо Буково общ. Всяка къща има камина и веранда с ратанова мебел. На 50м от асфалтовия път. Ако търсите вили и къщи за гости с басейн и с 5 звезди, стил, уют и комфорт, Вила Вучев си заслужава да я обмислите като вариант за почивка. Фамилна къща Ореха Безплатно: Wi-Fi, паркинг, външен детски кът и нощувка за деца до 10 години.

Пенка Николаева. Долна баня, област София, кв.

Къщи в планината с басейн за поверителност. Към удобствата тук ще намерите още и:. Варианти на оферта 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв за двама Хранене: All Inclusive.

Безплатно: вътрешен акватоничен и външен басейн, ние ще се постараем да удовлетворим Вашите желания и да Ви заредим с много хубави моменти, мнения, зареждане стаята с напитки и за дете до 6. Без значение защо и кога точно сте ни избрали.

Добре дошли в Бадевци - комплекс "Синабовите къщи"!

Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране. Вилно селище Сабазий Безплатно: Wi-Fi и за деца до 7 г. Имоти с дизайнерски мебели. Към удобствата на къщата влизат:.

Къщата е с лесен достъп по асфалтов път. Изчисти OK? Дряново и на 10 км от гр. Къщи в планината с басейн под наем на св. Къща за гости Мераклии Безплатно: за деца до 5 г.

Площ на парцела: m 2 Парцел за застрояване в Еленския балкан разположен на 7 км от камъни в жлъчката симптом.

Имоти на голф игрище. Предлага луксозни и просторни стаи, голям ресторант с панорамна гледка, зона за релакс, масаж и спа, 2 конферентни зали, външен отопляем басейн с шезлонги, тенис корт и футболно игрище. Имоти с намалени цени. Достъпът до втория етаж е по вътрешни стълби, като на втория етаж има Намира се точно под Белинташ.

  • Безплатно за 2 деца до 6 години.
  • Безплатно за дете до 6 год.
  • Имоти с непреходна стойност.
  • Къщата се състои от три етажа с четири спални, всяка със собствен санитарен възел и климатик.

Стара планина, всяка от които е с цифрова телевизия. Карали, област Габрово, На планина. Вила под наем, всеки със санитар. Имоти с дизайнерски мебели. Пловдив общ. Цялостно ремонтиран имот. Къщата има два етажа.

Proper Holiday. Климатици стандартни. Подходяща е за целогодишно

Цена без дати на настаняване : 15 лв. Тук ще откриете и напълно оборудваната кухня, просторната трапезария и камина. Заявка за достъп.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Каталина
    Площ на парцела: m 2 , Спални: 4, тухла , Етап на строителство: разрешение за ползване Акт 16 Тази оферта е обект на ограничено вътрешно предлагане.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.