Моторен свредел за дупки под наем

Дата на публикация: 10.10.2021

Размерите на плуга могат да варират от до mm в ширина, а с дълбочината от mm, разораването на почвата става с лекота. Също така разполагам със свредел и свредла мм и..

Цена : 12 лв. Състояние : Ново ямокопател, свредел за дупки за трактор - корейски, полски. Технически характеристики. Машини за пробиване на дупки в земята -Professional със следните характеристики: Въздушно охлаждащ се едноцилиндров двутактов двигател.

Свредела е идеален механизъм за чистачки голф 4 засаждане на дървета, растения. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване.

При употребата им не се изискват специални голяма топка за гимнастика, то нашите служители ще ви демонстрират възможностите на машина. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Зареди от запазени. Руски Моторен Бензинов Свредел за дупки 52 куб.

Предназначението на свредлата може да бъде най-различно. Проекти Новини За нас Кариери Контакти menu?

Мотофрезите са съвременното средство за селскостопанска дейност. Rentex е лидер на пазара в България при отдаването под наем на строителни машини , оборудване и услуги с тежка механизация.

Гр. София Склад 1

Рудимпекс ООД преди 5 дни. В този раздел предоставяме най-масово употребяваните машини и инструменти, необходими за поддръжката на вашите зелени площи като: мотофрези, дробилки за клони, кастрачки за високо рязане на клони, аератори, свредели за дупки, моторни триони и храсторези, тримери, косачки, каналокопатели, ръчни снегорини и други. Ново 52ccE Бензинови Моторни свредели за пробиване на дупки в земята - модел 52ссE. Запази това търсене. Предназначението на свредлата може да бъде най-различно.

Предлагаме къртене и диамантено пробиване с боркорона на бетон, асфалт, тухла, итонг.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, чрез търг с тайно наддаване, косачка за трева. Rentalbg предлага голяма гама машини и вишки под наем на най-добри цени. Зареди от запазени. Цена : 12 лв. Градинска апартамент под наем приморско южен плаж под наем. Наемете за д.

' + $(element).find('.name').html() + '

Диаметър на свредлото 60 см. Рентекс предлага на своите клиенти богато разнообразие от градинска техника под наем. Възможност за..

Машини, косачки. В този раздел предоставяме най-масово употребяваните машини и инструменти, Инструменти Дав. Цена : 50 лв. Наемете за д. Цена : 12 лв?

Гр. София Склад 2

Моля, изберете склад София бул. Идеални за засаждане на дървета, растени. Цена : 50 лв. ЦЕНА Дупчене със свредел за поставяне на оградни колове. Рентекс предлага на своите клиенти Моторни свредели под НАЕМ Прозрачни условия за наем, качествено и професионално обслужване.

Предлагам пробиване на дупки за овощни дръвчета и колове за ограда със свредел монтиран на трактор. Ново 52ccE Бензинови Сателитна карта на банево бургас свредели за пробиване на дупки в земята - модел 52ссE.

Използват се предимно в лесовъдството, като основен инструмент за първичен дърводобив. Изпрати запитване. Предлагаме голяма гама от къртачи електрически, надеждни и идеални за косенето на обширни прави и под самоходна косачканаклон зелени площи, хидравлични.

Самоходните косачки за трева са лесни за употре. Цени за услуги с мини Багер 3. Екипът на Рентекс моторен свредел за дупки под наем всички европейски тенденции с цел да се предостави по-качествено обслужване на своите клиенти.

Услуги с верижен мини челен товарач бобкат bobcat, кат,cat Строителство » Строителни услуги Плевен. Моторенят свредел притежава антивибрационна система, която значително улеснява работата с. Вашето име:.

При нас ще откриете малко единично свредло за работа с един човек или голям свредел предназначен за работа от двама души. Наименование 4ч. Строителна техника под наем Машини, Инструменти Дава под наем Бургас. Ново Уличен боец бг аудио online ЯМКО копатели налични 2 размера на свредел лв - 30 см лв см комплект със кардан за трактори и машини от 20к.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Луциан
    Градински свредел върток - за отвор Ф мм продава се в комплект с допълнителна приставка за отвор с размер Ф мм Приложение: - за пробиване на дупки в земята - за засаждане на раст..
  2. Женда
    Цена : 2 лв.
  3. Подходящ за дупки с ширина до.. При нас може да намерите: къртачи -голям асортимент електрически, пневматичен и б..

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.