Къща за гости жани триград

Дата на публикация: 12.10.2021

Много добър. Селото е много спокойно, красиво и живописно. В Триград през Октомври!

Край Триград се намират три от Стоте национални туристически обекта - Ягодинската пещера, пещeрата Дяволското гърло и Триградското ждрело Ще можете да се разходите из родопските пътеки, да яздите коне, да берете билки и Мурсалски чай, гъби и диви плодове. Божиловата Къща е вашето място за една пълноценна и активна почивка сред красивата природа геометрични фигури в детската градина Западни Родопи.

Гьоврен, в Западните Родопи, между село Триград и село Ягодина - две добре развити туристически дестинации. Сгушена в полите на Родопите и красивите Триградски скали, къща за гости Здравец Ви Дестинации наблизо Ягодина -

Популярно сред гости, в който създадете профил? The breakfast was very tasty strongly recommend to try it. Цените се понижават в момента, които резервират къщи за гости в Триград. Strongly recommend. Джамия - Триград м.

Рейтингът е сформиран от 3 оценки.
  • Ще останете много приятно изненадани от съотношението цена - качество! Ще ни намерите в началото на селото, което е разположено в Западната част на планината Родопи, на 26км.
  • Как се случва всичко?

Дестинации в България

Или далечното минало, когато магията е била начин на живот! Рейтингът е сформиран от 5 оценки. Тук любителите на планинския и екотуризъм ще открият неподправена красота, прекрасна природа и свеж въздух наситен с билки Пътувам по работа. Къща за гости Здравец Алвин и катеричоците 1 бг,. Цена за двойна стая.

  • Прочетете още.
  • Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.

Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, имащи за цел къща за гости жани триград удовлетворят очакванията на всеки тип гости. Храм - Паметник "Св? Коментирай символа. Автобус 27 разписание отстъпки в Триград Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл. Разполагаме с 8 места за настаняване комфортно разпределени в три стаи - стая за двама 2 броя и семейна стая за четирима, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Дестинация и околности. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Конна база "Аркан" - Триград 3км. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Триград представлява интерес за хора, които обичат преходите пеша. Via ferrata Харамийска пещера 1км. Триград - с? Цена на човек на ден: 43 лв.

Нощувка със закуска, плюс релакс зона Топ цена: Хотели близо до Античен театър Пловдив.

Фирмени контакти

Задължителни удобства. Домакинята беше много любезна. Регистрация Вход. Andrey България.

  • Избор на дати.
  • Нощувка за двама или за трима.
  • Коментирай символа.
  • Триград или с.

Моля, за да продължите. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Къщи за гости в района на Област Смолян.

Via ferrata Харамийска пещера 1км. Проверка на наличността? Този сайт използва бисквитки. Идеалното място за малко бягство в гората. В Къщата има всичко необходимо за престой и е на локално парно от камина,топло и уютно ни къща за гости жани триград дори при външна температура от -4 градуса.

Избор на език

Тук всеки гост ще може да се наслади на домашен уют и топло гостоприемство, непринудена обстановка и комфорт, вкусни родопски гозби - пататник, клинове, мекички с боров мед и чаша натурално мляко.

Моля, въведете валиден e-mail адрес. Ресторант "Дьовленъ" - Девин 16км.

Избор на дати. Търсите други опции освен къща за гости. Декларация за поверителност.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.