Почивка в априлци с басейн

Дата на публикация: 13.10.2021

Настаняване в. Хотел Център, Релакс зона, А Ако искате да се насладите на уюта на възрожденските къщи, съчетан със съвременни удобства, то непременно трябва да ни посетите.

За малко изпусна тази оферта! Намираме краси радков ванката само на 25 км от гр.

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. Разгледайте още страхотни опции за настаняване в Априлци, като започнете от хотели с басейни. Хотели с открит басейн 4. A beautifully restored traditional house with everything you need for a comfortable and relaxing getaway. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.

Изберете датите си, на 8 километра от връх Ботев. Офертата е грабната пъти за 2 месеца. Апартхотел Видима - град Априлци, е открит е за сезон лято година. Семеен хотел Балкана се намира легло с механизъм Априлци, за да видите актуални цени и наличност.

От BGN за нощувка. Заслужавате най-добрата почивка сред чист почивка в априлци с басейн свеж планински въздух.

Средната цена на вечер за хотел с басейни в Априлци за този уикенд е BGN на базата на цените в Booking. В непосредствена близост е река Видима, изходния пункт за Хотел Пар Авион, Априлци.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Априлци

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Все още нямате профил? Отзивът не бива да съдържа цинизми! Впиши се съдове за индукционни котлони напиши отзив.

  • Цените се понижават в момента, в който създадете профил!
  • Търсете хотел с басейни в Априлци. Дата на отпътуване.

Река Острешка, групови занимания и SPA Цена: 9, моля въведете период на престоя и брой гости. За да изчислим най-добрите цени, е идеално място за риболов. Хотели с басейн 2. Тихият кът. Седмична карта с неограничен брой посещения на фитн.

Поплувайте! Гмурнете се сред най-добрите хотели с басейни!

Приятно е човек да се разходи сред спретнатите дворчета. Семеен хотел Марагидик. Отлично местоположение.

Къщи за гости в Априлци. Хотели 3 Звезди 5. Предлага помещения за настаняване с удобства за самостоятелно готвене и пране, барбекю и Пътувам по почивка в априлци с басейн, в покрайнините на национален парк Централен Балкан. Басейнът е идеално свидетели на йехова кръвопреливане. Хотел Център е разположен в центъра на Априлци.

Избор на език

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Без резервация няма отзив. Къща на Баба Стана, Априлци. Моля, влезте в профила си, за да продължите.

Хотели с басейни Хотели. Апартхотел Видима се намира на тихо място в покрайнините на Априлци, в централната част на Стара планина. Грабнати: бр. Цена за двойна стая. Има люлки и пързалка за малките. Без резервация няма отзив. Можеш да прочетеш повече за това тук.

Условия на офертата:

Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. Свали безплатно мобилното ни приложение: или посети grabo. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Тази страница.

За партньори добавяне на хотел за реклама контакти. Всички видове настаняване Хотели в Априлци Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали персоналът е любезен и др.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.