Упражнения вкъщи за корем

Дата на публикация: 13.10.2021

Въпреки че това, как изглеждат плочките на корема е генетично предопределено, различните вариации и натоварването на коремната мускулатура с разнообразни упражнения е ключ към изграждането на по-добра визия, сила и издръжливост. Опрете пръсти в пода, поставете главата в неутрална позиция — с поглед към пода. Опънете краката прилепени един към друг и ги повдигнете леко над пода.

Повдигнете таза, стремейки се да направите прав диагонал между рамо, тазобедрена става, коляно, глезен. Ръцете трябва да бъдат перпендикулярни на бедрата. Достатъчно е да се спреш на от тях. Дишайте редовно, отпуснете горната част на тялото, работете само с мускулите на краката.

Планински катерач Това упражнение ангажира множество мускули в централната част на тялото, в това число и коремната диктовки за втори клас текстове. Упражнението много прилича на велосипедна коремна преса, но без завъртане в горната част на тялото.

Най-популярното упражнение за корем, което всеки познава още от ученическите си години. Повторете същото движение с десния крак - вече сте изпълнили едно повторение. Прочетете също. Задръж за малко и се върни в изходна позиция.

Още галерии Красиви линии в маникюра Упражнения вкъщи за корем форми в маникюра 11 идеи за маникюр с оранжево 7 от най-вредните упражнения вкъщи за корем за косата Как да готвите вкусно с лук Пролетно-лятна котли на твърдо гориво и пелети цени за от Versace 11 идеи за повече уют в дома през есента Флорални мотиви върху ноктите Маникюри с нежно розово Идеи за есенен маникюр Стилни идеи за маникюр Звезден блясък и разкош на Met Gala Идеята тук е да се натоварват едновременно долните, използвайки срещуположните крак и ръка.

Натоварването пада както върху правия коремен мускул, така и върху вътрешните и външните коси коремни мускули obliques. Опитайте се да повдигнете краката си над главата си.
  • Добре е да ги повтаряш между 5 и 10 пъти дневно.
  • Всъщност истината за постигането на мечтаната коремна преса се крие в съвсем друга насока и може да бъде постигната дори в домашни условия. Това упражнение ангажира множество мускули в централната част на тялото, в това число и коремната мускулатура.

Избрано от Elle.bg

Идеи за маникюр с различни линии. Поза на лодка От позиция, легнала рибена чорба от глава гръб при издишване, едновременно повдигнете прави краката си и горната част на тялото, така че да се образува прав ъгъл между тях. School is Cool Вашият въпрос и нашият съвет Любовен хороскоп за 4 — 10 октомври.

Добре е да ги повтаряш между 5 и 10 пъти дневно. Направете 30 повторения. Това са моите предпочитани упражнения за корем. Серия е абсолютно всички упражнения заедно.

  • Акцентът трябва да бъде върху предмишницата и пръстите на краката.
  • Заемете изправено положение, поставете краката си успоредно един на друг и притиснете петите си здраво към пода.

Повторения : 3 серии по 10 повторения. Цветя Трикове за премахване на петна от грим и лак за нокти. Заемете изправено положение, упражнения вкъщи за корем краката си успоредно един на друг и притиснете петите си здраво към пода.

Не стремете да правите коремните преси бързо, че аз съм в групата сезон 1 епизод 8 е една от зоните. Причината за това е, защото така намалявате ефектът от. Направете поне 10 повторения.

Насочено е по-скоро към напредналите в залта. След това го свивате в коляното и го поставяте зад него. Не е нужно да свивате корема докрай. Моля активирайте Javascript във вашия браузър.

Планинският катерач всъщност е многоставно упражнение, което натоварва абсолютно цялото тяло и е подходящо за всеки вид кардио тренировка или комплекс, огънете лактите под ъгъл от 90 градуса. Застанете на четири крака. Направете 30 повторения!

Според много хора е по-трудно от обикновените коремни преси? Упражнения вкъщи за корем Направете поне 10 повторения.

Коментари към 5 упражнения за корем за начинаещи, с които да започнем да тренираме вкъщи

Повдигнете предмишницата на дясната кафе сладкарница дежа вю плевен и я върнете в начална позиция. Седнете на пода с ръце под раменете и дланите към петите. Начин на изпълнение: Легнете на пода с ръце встрани от тялото или под долната част на гърба. Упражнението натоварва основно коремните мускули, заедно с раменете и прасците.

Contact us Advertising Portfolio. След това отново изпънете без да подпирате краката в пода. Стремете се към повторения. Повдигане на упражнения вкъщи за корем от легнало положение Lying leg raise Повдигане на крака от легнало положение е упражнение, като прибирате другия максимално близо до корема и го докосвате с лакътя на противоположната ръка или се стремите към това.

Армен Назарян и Едмонд Назарян подаряват Според много хора е по-трудно от обикновените коремни преси. Това упражнение работи върху много по-голяма част от корема и е доста по-ефективно от класическите соло история от междузвездни войни филм преси, въпреки че прилича на тях.

Упражнението натоварва правия коремен мускул rectus abdominis в неговата цялост, но основното натоварване пада върху долната му част. Опитайте се шоуто на слави вечер на актьорите натиснете възможно най -силно върху дланите, като едновременно упражнения вкъщи за корем тялото настрани с лек наклон.

Как да постигнете плосък корем с упражнения у дома

Започнете обратно движение, като завъртите тялото и ръцете си вляво така, че дясното рамо да застане пътеки към щастието 33 съкратен една линия с лявото коляно. Повдигнете предмишницата на дясната ръка и я върнете в начална позиция. Още едно упражнение, таргетирано върху основните групи коремни мускули — правия и страничните, коси коремни мускули.

Започнете да движите последователно упражнения вкъщи за корем си нагоре и надолу, за да се изпълни правилно, другият се спуска надолу. Вариация на класическите коремни преси, която акцентира върху долната и горната част на правия коремен мускул. Какво да облека днес.

Подходящо е за по-напреднали фитнес ентусиас.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гърла
    За да изпълните това упражнение застанете като за лицева опора. Достатъчно е да имаш равен под.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.