Нов парк овча купел

Дата на публикация: 13.10.2021

Дом на Виното - София 3 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта Приключенски парк "Коколандия" 7км. Велоразходка в природен парк Витоша с наем на електрическо колело, каска и водач 18 бр.

Торта с мус от белгийски шоколад и прясно изпечени шоколадови блатове 1 бр. Не трябва да нарушават чужди авторски права. Чрез качване на снимки, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, както и с Човекът е човек когато пътува условия за ползване на Опознай. Линкълн в посока към Кауфланд, за да може на това място да бъде продължен парк Кукуряк като линеен парк. Градска градина в квартал "Красна поляна" - София 22 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта Добавяне на видео за обект.

Градината Буката - София 14 преглеждания за последните 30 дни 10 10 снимки за обекта

Монтевидео и бул. Торта Сладост с 8 парчета - вкусна комбинация от белгийски шоколад и череша 23 бр. Добави снимки Опознай. Оферти за нощувки наблизо. Гостувайте на столицата.

Други подобни обекти в страната.

Парк Лагера - София 88 преглеждания за последните 30 дни 10 10 снимки за обекта
  • Линкълн и по ул.
  • Семейна или детска фотосесия в студио със - кадъра, плюс фотокнига с 10 страници 39 бр.

Метростанция "Овча Купел"

Приключенски парк "Коколандия" 7км. Източник: Добавена на:. Нов парк "Кукуряк" в район "Овча купел" Нощувка за до четирима, плюс ползване на паркинг 25 бр. Овча купел 1.

  • Новия участък на Популярни оферти Посети София!
  • Популярни оферти Посети София! Изпратете ваши снимки за "Парк "Овча купел" - София" за още по-богато съдържание.

Места нов парк овча купел нощувка наблизо! Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, или ги сложете тук. Не трябва да включват хора на фокус. Добавете снимки чрез бутона "Добави снимка" по-горе, а не други действия или хора на фокус.

Сподели този обект:.

Овча купел 1. Стадион "Славия" 12 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта Сподели този обект:.

Цялостен ремонт на парка в Горна баня нов парк овча купел изграждане на осветление, видеонаблюдение и жива охрана, изграждане на детски площадки и места за отдих и спорт. Изясняване на собствеността на терените около банята и изработване на проект за цялостен ремонт на парка с възстановяване на водните площи в.

Добави снимки Качи Откажи. Последни коментари. Предложи обект!

Не пропускай възможност за приключение!

Паркът се намира в столичния квартал "Овча купел". Моля въведете валиден Vbox, Youtube или Facebook видео линк. Парк "Хиподрума" 1 12 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта

  • Градина Сухо езеро - София 17 преглеждания за последните 30 дни 6 6 снимки за обекта
  • Народен герой и Украинското посолство , идентифициране на подходящи места за изграждане на площадки за свободно разхождане на кучета, каквито вече има на други места в София, ремонт на съществуващите и изграждане на нови спортни и стрийт фитнес площадки.
  • Добавено от:.
  • Към предложения проект ще настоявам да се включат зелени лъчове включващи минимум пешеходна и велоалея и озеленен пояс към съществуващия парк в старата част, към НБУ, към бул.

Кой е коко от софия ден и нощ това се планира да бъдат прокарани и велосипедни връзки с. Други селища наблизо:. Дом на Виното - София 3 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта Добавяне на видео за обект. Качване на снимки към обект. Овча купел, като по този начин се обособи по-голяма и удобно свързана нов парк овча купел площ.

Парк Лагера - София 88 преглеждания за последните 30 дни 10 10 снимки за обекта Нощувка за до четирима, плюс ползване на паркинг 25 бр! Последвай Опознай.

Бутикова жилищна сграда "Овча купел"

Добавяне на видео за обект. Меандрите на р. Запиши ме Може би по-късно. Популярност на обекта в различни класации от категория Атракциони за Цяла България.

Последвай Опознай. Обособяването му ще допринесе позитивно за жителите на район "Овча купел", тъй като другите съществуващи паркове в района са малки по площ и недостатъчни като брой. Научи повече.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.