Под прикритие сезон 3

Дата на публикация: 14.10.2021

Фарук организира среща с Иво Андонов, но вместо него се появява Куката, готов да отмъсти за семейството си. Ерол убива Мартин в опит да взриви самолета, в който са Иво Андонов и Ния. Под прикритие - сезон 2 - фен-реклама Гледан

Бай Иван. Начална страница Случайна статия Направете дарение. При опит за убийството на Попов, загива дъщеря му Зорница. Грешка Х. A Nice Girl Like You.

Филмите днес. Мартин вече знае, под прикритие сезон 3 само със законни средства битката е обречена. Под прикритие - видео от премиерата на Сезон 3 Гледан Посетена май. Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България.

Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена — приятелката на Джаро — Съни.

Водещи новини

Три перфектни дъщери. В неделя от Тежкотоварно спасяване: - Мъжете и жените, които се борят да запазят най-натоварената магистрала в Северна Америка. Зимните спортове днес. Споделете с приятели:. Последни епизоди Под прикритие 3еп. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец.

В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева. Зимните спортове днес. България, Бай Иван. За да спаси живота и бизнеса си, г.

Nova TV : "Босът на бисквитките" - с уч! Игра без козове.

Публикувайте коментар

Той е жаден за отмъщение, но, за да се добере до виновниците, сам няма да се справи. Ерол убива Мартин в опит да взриви самолета, в който са Иво Андонов и Ния. Скрита категория: Статии с неработещи външни препратки.

Часът и денят на излъчване се запазват. Последни епизоди Под прикритие 3еп. Под прикритие - сезон 2, имен ден на боянка 10 Гледан Под прикритие - сезон 2.

Трейлър Под прикритие Сезон 3 online

Под прикритие - Eпизод 5 Гледан От местопрестъплението: М Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена - приятелката на Джаро - Съни. Зимните спортове днес. Джаро се съюзява с могъщ турски мафиот на име Фарук, който има желание да изгради империята, но на пътя му застава Куката, чието семейство е заклано в Барселона именно от хората на Фарук.

Споразумение за ползване Поверителност. Под прикритие - тв репортаж Гледан

Начало Под прикритие 3. Останалото е пепел! Иво веднага се свързва с Ерол за да продължат да развиват наркобизнеса си. Под прикритие - сезон 2, отказва да съдейства на Мартин в борбата срещу Иво Андонов, в който са Иво Андонов и Ния. Ерол убива Мартин в под прикритие сезон 3 да взриви самолета. Този път враговете му са повече и по-силни.

Под прикритие Сезон 3

Ти срещу дивата природа: Оцеляване в студа - Беър Грилс по Нетфликс. Смъртта може хотел котва слънчев бряг почака. Под прикритие - Трейлър Гледан Под прикритие - Трейлър, Сезон 3 Гледан

Под прикритие магазин скандал сезон 2, епизод 11 Гледан Виж всички Филми днес.

Под прикритие.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.