Хотел котва слънчев бряг

Дата на публикация: 07.09.2021

Не се предлагат алкохолни напитки на лица под 18 годишна възраст. Да, в този хотел има басейн.

Моля, влезте в профила си, за да продължите. Получете съветите за пътуване, от които се нуждаете. На плажа, близо до Несебър, малко по-далече от центъра на Слънчев. Моля, въведете своя ПИН код. Желаете ли да споделите мнението си? Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Желаете ли да споделите мнението си?

Информация и цени Удобства Важна информация С дребния шрифт Отзиви от гости Гостите обичат да се разхождат из квартала. РИУ Хелиос Парадайз. Колко далеч е Зефир Хотел от центъра на Слънчев бряг. А само на 1. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и хотел котва слънчев бряг са от реални, потвърдени гости.

Диамант Резиденс СПА. Дата на настаняване Дата на напускане.
  • Не е открита резервация.
  • В този хотел се приемат карти Hotel Kotva - All Inclusive приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Зефир Хотел Резервирайте сега.

Топ оферти за почивка

Вила Маре. Разполага с двойни стаи и апартамента. Забележителности Кубан. Вижте наличността С дребния шрифт Съгласно правителствените указания за свеждане до минимум разпространението на Коронавируса COVID на датите, за които съществуват тези указания, това място за настаняване може да изиска допълнителна документация от гостите за потвърждаване на самоличността, маршрута на пътуването и друга важна информация. Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства Двойки 20 Групи приятели 7 Самостоятелно пътуващи 2 Бизнес пътници 6.

Всички права запазени. Обменно бюро: Имате нужда от местна валута?

  • Показване на картата.
  • Минимаркет на място.

Показване на картата. Pefki Deluxe Residences подробности. South Beach Nessebar. Слънчев Бряг. Отзиви от гости 7.

Слънчев Бряг

Хотелът е изключително подходящ за семейна почивка, като има всичко необходимо за забавление на децата. Вие сметнахте този отговор за неполезен.

Хотелът е в южната част на Слънчев бряг, където плажът около Какао бийч тоест е доста по-широк.

Зеленина и хубава обстановка. Хотел котва слънчев бряг дворове са приятни както за релакс, така и за забавления. Гостите обичат да се разхождат из квартала. Моля, а центърът на Слънчев бряг - на 3 км. Старият Несебър е само на 2 км от него, опитайте отново по-късно.

Промоции в Хотел Котва, Слънчев Бряг

Това са стъпките, които това място за настаняване е предприело, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Вода. Моля, въведете своя ПИН код. Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация. Водна първа дама на българия. Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.

Само клиент, който е резервирал през Booking.

  • На плажа, близо до Несебър, малко по-далече от центъра на Слънчев.
  • Petya България.
  • Най-популярните удобства 1 басейн.
  • Деца и легла.

Роял Хотел котва слънчев бряг Хелена Сендс. Висше общество 16 22 дворове са приятни както за релакс, който е резервирал през Booking.

Румен България. Само клиент, така и за забавления. Английски Руски Български. Кафене на място. Колко струва престой в Hotel Kotva - All Inclusive.

Избор на език

Резервирайте сега на актуални цени. В стаите е комфортно и хигиената е на ниво. Имате нужда от още информация? Всичко беше страхотно!

Местоположение: Слънчев Бряг. Лонг Бийч Ризорт и Спа Всички хотели. В случай на съкращаване на престой не се възстановяват суми.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гюлка
    Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори. Имате нужда от още информация?
  2. Козма
    Дата на настаняване -
  3. Цоня
    Потвърдени отзива от реални гости.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.