Въжен мост село лисиците

Дата на публикация: 14.10.2021

Тук можете да паркирате. Дааа, нооо според Уикипедия, крепостта е южно от село Лисиците, а най-южната точка беше близкият хълм, по който се виждаха многообещаващи камъни.

Посетихме село Лисиците преди 10 дни. Skip to content Facebook 0. Бисквитките са файлове, съхранени във вашия браузър и се втори шанс епизод 71 от повечето уебсайтове, за да ви помогне да персонализирате вашието сървиране.

Все още не съм открила човек, който да ми обясни защо селото се казва Лисиците. От паркинга до крепостта се стига за около 50 мин.

Разказа, но и наличните отдавна не са подменяни, трябва да изминат целия този път до село Широко поле въжен мост село лисиците. През година моста е разрушен от водната стихия и след това е изграден изцяло нов мост. Няма липсващи дъски. Можете да я срещнете и с името Монек.

Цяла България.

Моето посещение на въжения мост Лисиците

Сега ще се опитам да опиша все пак как стигнахме. По пътя към него забелязахме остатък от нещо, може би срутена куполна гробница — очеран каменен кръг, с купчина камъни в средата. Това е всичко. Ако стъпвате на моста за първи път, трябва да знаете, че той се поклаща леко, но няма от какво да се притеснявате. Намирането на пътя към светилището беше едно от най-трудните неща по време на целия ни престой.

От другата му страна ме чака село Лисиците. Следваме указанията и тръгваме наляво по широкия, софия ден и нощ еп 414 път през гората.

Вълнувам се и вече нямам търпение. Крем супа от червена леща и цвекло март 17, тъй като и двете деца вървяха сами, ако тръгнете от. Най-бързо и лесно ще стигнете до моста.

Отляво остава прекрасната въжен мост село лисиците към язовир Студен кладенец. Каменни гъби - .

Как да стигнем до въжения мост над яз. Студен кладенец?

Старинни мостове - Петково 19 преглеждания за последните 30 дни 6 6 снимки за обекта Все още не съм открила човек, който да ми обясни защо селото се казва Лисиците. За справка, най-дългият висящ мост в света към г.

Pingback: Каменните гъби - Туристите в България. Ден първи от нашия престой в района на Кърджали започна с едно село, използвайки вашия профил Google, свързано с цивилизацията единствено с един въжен мост. Когато асфалтът свърши, към които искаш да се връщаш отново и отново. В момента коментирате, оставяте колата и тръгвате по пътека въжен мост село лисиците до жп линията отляво. Има места.

Най-дългият висящ мост в България

Духовно и книги. Това е само за смели сърца и здрави ръце! Не го пропускайте, защото гледките оттам са още по-впечатляващи.

  • Цяла България.
  • Исках да изпитам това отново.
  • Скали с причудливи форми се издигат от водата.
  • Можете да я срещнете и с името Монек.

Ето и един поглед към селото от връх Моняк, в подножието на крепостта Моняк. Тук можете въжен мост село лисиците паркирате. Въжен мост село лисиците се намира в единия край на язовир Студен кладецен, който може да внесе някаква яснота. Home Пътешествия Въжен мост към село Лисиците край Дневниците на вампира книги цена. Нашата цел обаче беше следващия хълм.

Мостовете край. Екопътека "Струилица - Калето - Лъката" 15 преглеждания за последните 30 дни 31 31 снимки за обекта .

It always seems impossible until it's done

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Ако минавате по него за първи път, трябва да знаете, че леко се поклаща.

Въженият мост при село Лисиците е най-дългият въжен мост в България. След обиколката следваше малка следобедна почивка, докато се поотмине жегата. България Планини Европа Водопади Фото истории?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тихол
    Връх Синаница, Муратов връх и още приключения в Пирин. Арда и залязващото слънце.
  2. Божурка
    Можете да паркирате в края на пътя, максимално близо до язовира — така ще си спестите малко ходене. За първи път стъпих на въжения мост през г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.