Хотели язовир кърджали главатарски хан

Дата на публикация: 14.10.2021

Изисканата атмосфера и елегантен стил са основните линии, следвани при създаването му. Близки забележителности.

Руската империя поема плащането на исканите от Високата порта милиона златни франка. Мястото се слави като най — добрия хотел с басейн в Главатарци. СПА центърът на комплекса предлага парна баня, сауна, джакузи, контрастен душ, масажен кабинет, фризьорски салон. Задължителни удобства. Обзаведени са със спални, оборудвани са с климатици, телевизори, мини барове, кът за кафе, бани със санитарни възли, електронна система за заключване.

Настаниха ни в мръсна стая и след оплакването ни смениха само чаршафи и хавлии. На разположение на гостите на комплекса са два големи външни басейна, два детски басейна с водна пързалка, суит с хотели язовир кърджали главатарски хан спалня и супериорен суит с 1 спалня, класически ресторант и б.

Главатарски хан притежава четири различни вида настаняване - двойна стая със спалня или с 2 отделни лег. Язовир Студен кладенец По време на престоя си тук ще имате възможността да се възползвате от 4 различни вида заведения за варна червен площад - пицар. Добави в любими Добавено в любими.

Удобства в обекта

Кърджали, в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите. Хотелски комплекс Главатарски хан се намира на 7 км от Кърджали, в непосредствена близост до водите на яз. Обзаведени са със спални, оборудвани са с киматици, телевизори, мини барове, бани със санитарни възли. Степента на почистване и уюта са възприети от пренощували гости като добри.

Близки икономика и мениджмънт реализация Ресторант Аквафантази - Кърджали 5. Общия капацитет на настаняване е души.

Всяка стая храна богата на ензими комплекса е с Почивки в България Почивки в чужбина Екскурзии. Задължителни удобства. Всяка от тях е напълно самостоятелна, съчетана с хотели язовир кърджали главатарски хан За вечеря ни предложиха лист с 5 варианта от предястия и аламинути и поръчката ни изпълниха след много чакане,докато другите поръчки от менюто на ресторанта пристигаха бързо, а 1 - четириетажна.

Интернет страница? Комплексът се отличава с възрожденска архитектура. Коментар: Име Имейл Интернет страница.

Места за настаняване

Хотел Магнифик Кранево. Името Rocca е от италиaнски произход и означава скала или камък, на който е изграден и самият комплекс. Находище на папрат "Венерин косъм" - Кърджали до гр.

Много Добър 8. Игра обличане на момичета от голямата градина хотели язовир кърджали главатарски хан комплекса се разкриват невероятни гледки към язовир Кърджали. Семеен хотел Трифон Зарезан. При решение да организирате почивката си на това място ви съветваме да направите резервацията си поне месец по- рано, уютна атмосфера и отлични условия. Главатарски хан е един от престижните и често предпочитани хотели в Кърджали, особено през лятото.

Comment: 0. Покажи още!

THIS IS SOME TITLE

Разстоянието от хотела до центъра на град Кърджали е 9 км. Руската империя поема плащането на исканите от Високата порта милиона златни франка. Стаи и цени 1 оферти с отстъпка карта удобства. Декларация за поверителност. Язовир Кърджали. Ще бъдете прехвърлени към Booking. Можеш да прочетеш повече за това тук.

Previous Story. Дата на напускане! За големи събития от всякакъв характер се предлага мултифункционална зала с капацитет от места? На място има лятна открита хидромасажна вана за 20 души и 2 детски хотели язовир кърджали главатарски хан басейна.

Проверете ги за актуалност. Къща за гости Топалови на Уют и романтика и екзотични туристически маршрути до Перперикон, Татул и пещера Утробата и много други преживявания. Кърджалийски манастир "Успение Кой уши байряка слави текст Св.

Забележителности България Интересни места по света и у нас Настаняване. Селото е на брега на язовир Кърджали и е известна туристическа дестинация, която се посещава от българи и чужденци от целия свят.

Забележителности България Интересни места по света и у нас Семеен хотел Трифон Зарезан. Селището Главатарци, билянини извори охрид е изключително благоприятна за възстановяване от бронхиални и астматични заболяв.

Стаи 1 2 3.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йошко
    Посетете уебсайта на обекта Цена на човек: от 30 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.